powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ενημερώνει για την συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών το 2017

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών το 2017 με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής
Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συνεχίζοντας την προσπάθειά του για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων προτίθεται να λάβει μέρος με επιχειρήσεις μέλη του στις
παρακάτω εκθέσεις τροφίμων και ποτών:
03 έως 06 Μαρτίου 2017 Detrop – Oenos στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη και 
18 έως 20 Μαρτίου 2017 FoodExpo στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θα συμμετάσχει στην έκθεση που θα δηλώσουν ενδιαφέρον τα περισσότερα μέλη του και για το λόγο αυτό παραθέτονται παρακάτω στοιχεία για το κόστος συμμετοχής στις ανωτέρω εκθέσεις.
Για την Detrop – Oenos 2017 το κόστος ενοικίασης του χώρου κυμαίνεται στα 89€/τ.μ. ίχνος εδάφους. Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν με το Επιμελητήριο θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν έκπτωση ύψους 20% από τη διοργανώτρια εταιρία.
Η τιμή ενοικίασης διαμορφώνεται στα 71,20€ ανά τ.μ. συν ΦΠΑ.
Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου αποφάσισε και φέτος να επιδοτήσει όλες τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν με το Επιμελητήριο με ποσοστό 20% στην κατασκευή του περιπτέρου έως 20 τ.μ.. Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου και των επιχειρήσεων –μελών του, όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα είναι σε ένα ενιαίο περίπτερο, μίας όψης. 
Ελάχιστη συμμετοχή ανά εκθέτη εννέα (9) τετραγωνικά μέτρα.

Για την FoodExpo 2017 το κόστος ενοικίασης του περιπτέρου ανέρχεται στα 200€/τ.μ. και αφορά την κατασκευή ετοιμοπαράδοτου περιπτέρου που περιλαμβάνει ίχνος εδάφους, κοινή αποθήκη, κατασκευή με βασικό εξοπλισμό (φωτισμός με προβολείς, βιτρίνα προβολής προϊόντων, υπερυψωμένο πάτωμα, info desk, καθίσματα και τραπέζι συσκέψεων, ψηφιακή εκτύπωση με το λογότυπο κάθε εκθέτη). Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου αποφάσισε να επιδοτήσει όλες τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν με το Επιμελητήριο με ποσοστό 20% στην κατασκευή του περιπτέρου έως 20 τ.μ..
Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου και των επιχειρήσεων –μελών του, θα είναι σε κοινό περίπτερο, τριών όψεων.
Ελάχιστη συμμετοχή ανά εκθέτη εννιά (9) τετραγωνικά μέτρα.
Η αίτηση συμμετοχής, οι πληροφορίες και οι λεπτομέρειες της έκθεσης, υπάρχουν αναρτημένα και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου: http://www.epichal.gr/chalkidiki/articles/article.jsp…
Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις ανωτέρω εκθέσεις με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής πρέπει να αποστείλουν υπογεγραμμένη την δήλωση συμμετοχής, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 31/10/2016 στο fax: 2371021355 ή στο e-mail: info@epichal.gr .
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 – 24300 και στο e-mail: info@epichal.gr, υπεύθυνη κα Τζηρίτη Γεωργία.

Επιμελητήριο Χαλκιδικής