powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Τα επενδυτικά σχέδια του Ιβάν Σαββίδη στον τουρισμό και στην Χαλκιδική.

ΞΕΝΙΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙ
 Μετά την ολοκλήρωση της ριζικής ανακαίνισης την Άνοιξη του MAKEDONIA PALACE, το τεχνικό επιτελείο της εταιρίας άρχισε το σχεδιασμό της σύνθετης τουριστικής ανάπτυξης της πρώην  έκτασης του ΕΟΤ στο Παλιούρι Χαλκιδικής, με το  παλαιό ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ, σε μια έκταση 320 στρεμμάτων περίπου.Την έκταση αγόρασε πριν από 2 χρόνια ο όμιλος Σαββίδη από το
ΤΑΙΠΕΔ και σύμφωνα με το σχεδιασμό, θα γίνει ένα  Resort με ξενοδοχειακή μονάδα  πολυτελείας συνθέτου μορφής και τουριστικό  χωριό με παραθεριστικές κατοικίες, για μίσθωση ή πώληση, με ιδιωτικές πισίνες, εμπορικές δραστηριότητες, καφενείο, εκκλησία, παιδική χαρά  και λοιπές εκμεταλλεύσεις.
Η έναρξη των εργασιών δεν έχει καθορισθεί ακόμα, όμως πληροφορίες που καταθέτει στο Tornos News ο έμπειρος τουριστικός παράγοντας, θέλουν μέσα στο 2017 να ξεκινούν, αφού προηγουμένως  ληφθούν  όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις και άδειες.
Το επόμενο επενδυτικό βήμα, που επιθυμεί διακαώς ο επενδυτής, είναι η απόκτηση ξενοδοχείου πολυτελείας στην Αθήνα. Σήμερα, το μόνο ακίνητο που είναι ελεύθερο και ενδείκνυται είναι το LEDRA. Όλοι αναμένουν τη νέα διαδικασία πλειστηριασμού, πριν το τέλος του χρόνου,  με σαφώς  χαμηλότερο τίμημα. Αν και αυτή  η διαδικασία αποβεί άγονη, τότε η ALPHA BANK θα ξεκινήσει απ ευθείας διαπραγματεύσεις , διαδικασία που επιθυμούν οι επίδοξοι επενδυτές, δεδομένου ότι μπορούν να επιτύχουν χαμηλό τίμημα, γνωρίζοντας ότι η Τράπεζα θέλει να ξεφορτωθεί  το ακίνητο. 
Εξάλλου οι  επαφές των ανθρώπων του Σαββίδη  με ξενοδόχους είναι συνεχείς και δεν αποκλείεται η έκπληξη, δηλαδή να δούμε κάποιο ξενοδοχείο να αλλάζει χέρια.Ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι σίγουρα παρών και πρωταγωνιστής στα τουριστικά πράγματα, τα επόμενα χρόνια.