powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Θετικές αναμένονται οι εξελίξεις στο θέμα του ΟΑΣΘ

Θετικές αναμένονται οι εξελίξεις στο θέμα του ΟΑΣΘ, καθώς όπως ανέφερε ο πρόεδρος εργαζομένων του Οργανισμού, Δημήτρης Τσερμενίδης “υπάρχει αυτή τη στιγμή μια κινητικότητα από πλευράς του Υπουργείου Μεταφορών ώστε να γίνει εκταμίευση των χρημάτων που δικαιούται ο Οργανισμός για τον μήνα Νοέμβριο. Αυτό θα το ξέρουμε σήμερα και αναλόγως το διοικητικό συμβούλιο που θα κάνουμε την Τετάρτη θα πάρουμε
αποφάσεις".
Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ -ωστόσο- περιμένουν τις επόμενες ώρες να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους που θα αφορούν την πληρωμή ενός ακόμη μήνα. “Να δούμε τα νέα δεδομένα από πλευράς του Υπουργού Μεταφορών και θα συνεδριάσουμε για να πάρουμε αποφάσεις. 
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα και θα πρέπει να δούμε πως θα χειριστούμε τα θέματα από εδώ και πέρα. Πιστεύω ότι δεν θα γίνουν κινητοποιήσεις, αν πραγματικά ισχύει αυτό που μάθαμε ότι θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς μας”, ολοκλήρωσε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9fm, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, 2016
ΑΠΕ-ΜΠΕ