powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Διοργάνωση «Τοπική Εκδήλωση» (Local Event) υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών στο Δήμο Νέας Προποντίδας

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης και προώθησης των Ευρωπαϊκών Πρωτοβουλιών, ο Δήμος Νέας Προποντίδας, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Χαλκιδικής, διοργανώνουν από κοινού και υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών «Τοπική Εκδήλωση» (Local Event) την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Τρίγλιας με ώρα έναρξης 10:30 π.μ.
Το θέμα της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων για τα οφέλη που προκύπτουν από την κατανόηση της έννοιας της «Ευρωπαϊκής Ταυτότητας», καθώς και από τη συμμετοχή τους σε Προγράμματα/Πρωτοβουλίες/Δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ομιλητές της επικείμενης εκδήλωσης είναι οι:

  • κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών με θέμα: “Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών και Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β΄βαθμού: Πως θα χτίσουμε την ευρωπαϊκή ταυτότητα”.
  • κ. Σταύρος Καλαφάτης, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών με θέμα: «Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών και Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄βαθμού: Πως θα χτίσουμε την ευρωπαϊκή ταυτότητα.
  • κα Μαρία Πάσχου, επιστήμων Μέσων Μαζικής επικοινωνίας και Πολιτισμού, ειδική ομιλήτρια του Team Europe Greece.
Μετά το τέλος των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει το μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης.

Ο Δήμαρχος
Εμμανουήλ Καρράς