powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Τουριστική έκθεση Philoxenia 2016 - Πρόσκληση συμμετοχής προς τους επαγγελματίες του Δήμου Αριστοτέλη

Ο Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία με την Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων, Δημοτική ΑΕ, στα πλαίσια της Τουριστικής προώθησης του Δήμου μας και των Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν, θα συμμετάσχουν στην 32η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιείται παράλληλα με τη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, Hotelia. 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Ημερομηνία: 18 – 20 Νοεμβρίου 2016

Διάρκεια: 3 ημέρες (Παρασκευή- Κυριακή)

Παρασκευή: 10:00-18:00 Μόνο για εμπορικούς επισκέπτες
Σάββατο: 10:00-20:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό
Κυριακή: 10:00-18:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό

Η είσοδος για εμπορικούς επισκέπτες  είναι δωρεάν, με την επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας ή με το Δελτίο Εμπορικού Επισκέπτη. H καταγραφή των εμπορικών επισκεπτών γίνεται εντός των περιπτέρων.

Εισιτήριο για το κοινό: 5€

Η Έκθεση αναπτύσσεται στα περίπτερα 13 και 15.

Στόχος της φετινής Philoxenia είναι η περαιτέρω διεθνοποίησή της καθώς την τελευταία τριετία ο σημαντικότερος κλάδος της ελληνικής οικονομίας – ο τουρισμός – παρουσιάζεται μέσα από μια άρτια οργανωμένη και πλήρη έκθεση.
Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της περσινής διοργάνωσης απέδειξαν - 17.500 επισκέπτες, 150 hosted buyers, +39% Αύξηση διεθνών εμπορικών επισκεπτών, +17% Αύξηση εμπορικών επισκεπτών στο σύνολο, 351 εκθέτες, 3.000 προγραμματισμένα ραντεβού με hosted buyers – καθιστούν σαφές ότι οι εκθέσεις Philoxenia και Hotelia αποτελούν το πιο δυνατό δίδυμο για τον τουρισμό και το ξενοδοχείο.
Βασικός δικός μας στόχος, είναι η ανάδειξη της περιοχής μας και η διαφήμιση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτήν. Με έμβλημα λοιπόν το στίχο «Από την γη του Αριστοτέλη, στην Πύλη του Αγίου Όρους», φιλοδοξούμε να δώσουμε μια καλή εικόνα για τον τόπο μας και να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες.
Καλούμε όλους τους επαγγελματίες του Δήμου μας που θα ενδιαφερόταν να διαφημίσουν την επιχείρησή τους και σαν Σύλλογοι και μεμονωμένα, να μας προσκομίσουν διαφημιστικό υλικό στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Ιερισσό, στα γραφεία της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α Δ.ΑΕ, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00- 15:00, έως την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016.
Τέλος απευθυνόμενοι στους Τοπικούς Παραγωγούς του Δήμου μας, καθώς θεωρούμε ότι η παραγωγικότητα της περιοχής έχει ποικιλίες και γεύσεις που πρέπει να διαφημιστούν και να προωθηθούν και συνδέεται άμεσα πλέον με το τουριστικό κομμάτι της Χαλκιδικής, όποιος ενδιαφέρεται να προσφέρει για τις ημέρες που θα είμαστε εκεί, προϊόντα και διαφημιστικό υλικό, να απευθυνθεί στα γραφεία της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α Δ.ΑΕ, στα τηλ. 23770 21130 και 21121, πληροφορίες κ. Μπλε Σουλτάνα.
Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας, για την καλύτερη διοργάνωση της Έκθεσης.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Ο Πρόεδρος της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α Δ.ΑΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΑΛΣΑΜΗΣ