powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Πορταριάς Δήμου Νέας Προποντίδας (photos)

Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, εγκαινιάστηκε από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Πορταριάς. Το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Πορταριάς είναι ένα από τα δύο ΚΔΑΠ - ΜΕΑ που λειτουργούν στο Δήμο Νέας Προποντίδας και ένα από τα πέντε ΚΔΑΠ του
Δήμου.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας σημείωσε  πως σκοπός της λειτουργίας των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ  είναι η ασφαλής απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και εφήβων με αναπηρία με την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την υλοποίηση προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης λόγου, άθλησης και σωματικής αγωγής, αυτοεξυπηρέτησης, κοινωνικοποίησης μέσω των εκδηλώσεων αλλά και η στήριξη της οικογένειας  και της ποιότητας ζωής των μελών της.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πρόεδροι και μέλη των  Διοικητικών Συμβουλίων του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν.Χαλκιδικής “Η Αγάπη”, του Συλλόγου γονέων-κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ “Όμορφη Ζωή” Ν.Καλλικράτειας και του Αθλητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ “Ο Φίλιππος” Θεσσαλονίκης.
Την επόμενη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του ΚΔΑΠ  Ν.Μουδανιών,  που στεγάζεται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών.
Ο Δήμαρχος
Εμμανουήλ Καρράς