powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Σιθωνίας: Συγκέντρωση τροφίμων και χρημάτων για άπορους

Πληροφορίες στο 23750 20277 - 23750 20151 στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Σ.
Αγαπητοί συνδημότες
Oι μέρες των εορτών πλησιάζουν. Μέρες κατά την διάρκεια των οποίων η ανθρωπιά, η αγάπη για τον συνάνθρωπο, η προσφορά, ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη είναι έννοιες που κορυφώνονται,
που παίρνουν σάρκα και οστά. Έννοιες τόσο επίκαιρες σήμερα όσο ποτέ άλλοτε. Δίπλα μας, απέναντί μας, ίσως και στο οικογενειακό περιβάλλον μας υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν, που στερούνται, που είναι στο περιθώριο της κοινωνίας, που δυστυχώς δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα ακόμα και για την διατροφή τους. Άνθρωποι, που η ασήμαντη για κάποιους προσφορά, είναι τόσο πολύτιμη γι'αυτούς.
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας, θέλοντας να δώσει τις άγιες αυτές μέρες, χαρά, στήριξη και ελπίδα σε αυτούς τους ανθρώπους διοργανώνει συγκέντρωση τροφίμων αλλά και χρημάτων, από την 1η Νοεμβρίου έως και την 15η του Δεκέμβρη. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν καθημερινά και κατά τις ώρες 08.00 - 14.00 να προσέρχονται στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης, στη Νικήτη (δίπλα από το Δημαρχείο) και να προσφέρουν ότι μπορεί ο καθένας, στους υπαλλήλους που έχουν ορισθεί για το σκοπό αυτό.

Μετά το πέρας της ως άνω ημερομηνίας, θα συγκροτηθεί επιτροπή αποτελούμενη τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Σ και τους προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα και χρήματα θα μοιραστούν ισομερώς σε όλα τα χωριά μας και σε εκείνους που πραγματικά έχουν ανάγκη και θα υποδειχθούν από τις τοπικές κοινωνίες.

Πληροφορίες στο 23750 20277 - 23750 20151 στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Σ.

Αγαπητοί φίλοι, κανείς δεν μπορεί να καπηλευτεί την προσπάθεια αυτή για ίδιον όφελος ή προβολή. Η προσπάθεια θα είναι συλλογική, το θετικό αποτέλεσμα επιτυχία όλων μας, μοναδική η ευκαιρία να αποδείξουμε σε τόσο δύσκολους καιρούς την ανθρωπιά και την ποιότητά μας.
Σας καλώ όλους να ανταποκριθείτε.

ΔΑΛΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Σ