powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΞ - Α.Ε.Ο. Προποντίς Ν.Μαρμαρά 1-5

fb Α.Ε.Ο Προποντις
Το σκορ άνοιξε απο νωρίς η ομάδα της ΝΙΚΗΤΗΣ μολις στο 6ο λεπτό..αμέσως μετα η ομάδα μας πήρε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και κατάφερε και γύρισε το ματς απο το ΗΜΙΧΡΟΝΟ οπου με ενα πολυ καλο συνδυασμό του ΓΚΟΤΙΝΟΥ με τον ΚΙΤΑ ο τελευταίος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 για την ομάδα μας !!προς το τελος του
πρώτου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ο ΤΣΟΥΡΗΣ έκανε το 1-2 οπου ήταν και το σκορ του ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ με ενα πολυ δυνατό σουτ έξω απο την περιοχή !!!στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης η ομάδα μας δεν απειλήθηκε καθόλου εκτος απο ενα σουτ οπου η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι !!δυο υπέροχα γκολ ακομα σημείωσε ο ΚΙΤΑ με το ενα καλυτερο απο το αλλο!!
Το ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ διαμόρφωσε ο ΚΑΝΤΙΛΑΡΙ με ενα υπέροχο πλασέ !!!
Τα γκολ 
(1)ΤΣΟΥΡΗΣ 
(3) ΚΙΤΑ 
(1)ΚΑΝΤΙΛΑΡΙ 
MVP για την ομάδα μας :ΤΣΟΥΡΗΣ,ΚΙΤΑ,ΚΑΝΤΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

fb Α.Ε.Ο Προποντις





 Α.Σ Φοινιξ Νικητης
Σήμερα η ομάδα μας μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο και ένα πολύ κακό δεύτερο γνώρισε την ήττα με 1-5 από την Προποντίς Νέου Μαρμαρά. Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Νέου Μαρμαρά για την νίκη της. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε να δει την ομάδα και στάθηκε δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη και υπομονή γιατί αποτελείτε από ένα νεανικό σύνολο πολλά υποσχόμενων παιδιών που χρειάζονται το χειροκρότημα του κόσμου και τη στήριξη. Επόμενο παιχνίδι μέσα στην Παλιόχωρα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.