powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Δήμος Ν. Προποντίδας αναστολή της λειτουργίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Καλλικράτειας μετά τον τραυματισμό μαθήτριας .


 Ο Δήμος Ν. Προποντίδας προέβη στην αναστολή της λειτουργίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Καλλικράτειας και ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ν. Καλλικράτειας, λόγω της  κατάρρευσης ενός  πυλώνα φωτισμού του ποδοσφαιρικού γηπέδου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Καλλικράτεια, με συνέπεια τον τραυματισμό μίας μαθήτριας του
σχολείου.


Η αναστολή λειτουργίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Καλλικράτειας και ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ν. Καλλικράτειας κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να γίνει σήμερα 9-11-2016 και ώρα 10:00 έρευνα από ειδικό πραγματογνώμονα για την κατάσταση που βρίσκονται οι υπόλοιποι πυλώνες στην αυλή του σχολείου. Η αναστολή λειτουργίας ισχύει για τις 9 Νοεμβρίου 2016 και εφόσον εκτιμηθεί η ασφάλεια της αυλής του σχολείου, θα εκδοθεί νέα απόφαση κατά τη διάρκεια της ημέρας (9-11-2016).
Ο Δήμος μας συμπαρίσταται στην οικογένεια της τραυματισμένης μαθήτριας του σχολείου μας και εκφράζει τις βαθύτατες ευχές του για την ομαλή έκβαση της υγείας της και για ταχεία ανάρρωση.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς