powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις Εκδηλώσεις Εορτασμού του Ολοκαυτώματος της Κασσάνδρας Ν. Ποτίδαια 13-11-2016

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπιος Παυλόπουλος και ο Μαργαρίτης Σχοινάς, Επικεφαλής εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα παραστούν στις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου του Ολοκαυτώματος της Χερσονήσου Κασσάνδρας κατά το 1821, που θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Ποτίδαια την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Α. ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Νοεμβρίου 2016. 
1. Ώρα 10:30: Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ποτίδαιας, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος.
Μετά το τέλος της δοξολογίας θα εκφωνηθεί στον Ιερό Ναό, ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Μαργαρίτη Σχοινά, Επικεφαλής εκπρόσωπος Τύπου της
Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 
Πέρας προσέλευσης των επισήμων στον Ιερό Ναό ορίζεται η 10:15. 
2. Ώρα 11:15: Επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των πεσόντων  από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο.
Μετά την κατάθεση στεφάνου θα ακολουθήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων και η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.
3. Θα ακολουθήσει παρέλαση στον κεντρικό δρόμο της Ν. Ποτίδαιας, των μαθητών και στρατιωτικών τμημάτων μπροστά από τους επισήμους και τους κατοίκους.