powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2016 από «ΚΤΕΟ» όλα τα ψεκαστικά

  Βάσει του Ν. 4036/2012 (ΦΕΚ Α' 8) η καταληκτική ημερομηνία για την επιθεώρηση του εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων είναι η 26 Νοεμβρίου 2016.
   Παρακαλούνται όλοι οι αγρότες κάτοχοι ψεκαστικών μηχανημάτων, να μεταβούν σε Σταθμό Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων της επιλογής τους προκειμένου να επιθεωρηθούν και να πιστοποιηθούν τα ψεκαστικά τους μηχανήματα.
   Οι Σταθμοί Επιθεώρησης (ΣΤΕΕΓΦ) που λειτουργούν ανά νομό
είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του  ΥΠ.Α.Α.Τ.   psekastika.minagric.gr και οι αγρότες μπορούν να αναζητήσουν έναν Σταθμό της αρεσκείας τους είτε από τη δική τους περιφερειακή ενότητα είτε από άλλη προκειμένου να πιστοποιήσουν τα ψεκαστικά τους μέχρι 26-11-2016. Σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο προβλέπονται πρόστιμα για τυχόν εξοπλισμό εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων ο οποίος δεν έχει πιστοποιηθεί και ο εξοπλισμός αυτός δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί.

   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στην Δ.Α.Ο.Κ. Μ.Ε. Θεσσαλονίκης  και να απευθύνονται στους Γεωπόνους του Γραφείου Αγροτικών Μηχανημάτων  για να λαμβάνουν ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες  και τους υπάρχοντες Σταθμούς πιστοποίησης.
   Παράλληλα μπορούν να ζητήσουν και συμβουλές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βαθμονομήσουν τα ψεκαστικά τους μηχανήματα, έτσι ώστε να επιτύχουν πιο αποτελεσματικό ψεκασμό με ταυτόχρονη εξοικονόμηση χρόνου , μείωση κόστους εφαρμογής και προστασία του περιβάλλοντος
   Το Γραφείο Αγροτικών Μηχανημάτων στεγάζεται στην οδό Σοφοκλέους 34 στη Σταυρούπολη (Κόκκινο Καπνομάγαζο). 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310644281.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ