powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Εθελοντική Ομάδα Δήμου Ν.Προποντίδας - Ο Δολοφόνος με τις φόλες ξαχτύπησε στη Σωζόπολη Χαλκιδικής.

Η φωτογραφια της φολιασμενης μανούλας με τα ΖΩΝΤΑΝΑ κουτάβια εκανε το γυρω της Ελλαδας σε μεγαλα καναλια με αντίστοιχα ρεπορταζ ....τωρα? 
Τωρα ειναι κι αυτα δολοφονημενα.
Επιλεκτικά δολοφόνησε τα κουτάβια και αφησε τα τελευταια δυο ενήλικα. Του "ξεφυγε"το τριτο που
διεκομισθει στα Ν.Μουδανιά με φανερή αδιαθεσία. Στην πορεια της μέρας εκανε σπασμούς και ξαναμεταφερθηκε στον θεραπων κτηνίατρο του δημου. Η βραδιά ηταν εφιαλτική με τα δυο μέλη της ομάδας σε βάρδιες για αμεση επέμβαση, η τριτη κρίση ασθενεστερη και....
Ο τελευταίος μικρος χουχουλιαστηκε στη μασχάλη, στο λαιμο των εθελοντων, κλεινωντας τα ματια δίνοντας μας την εντυπωση πως ποναει...οχι στο σωμα, μονο, αλλα και εκεί που φωλιάζει η ψυχη του σκύλου...του καλυτερου φίλου του ανθρώπου....
Δεν θα ξεχασει ποτε...ούτε τα ουρλιαχτά της μάνας, ουτε τα βογγητά των αδερφών του που με σπασμους,αφρούς και αιμα πέθαιναν απο το χέρι του πιο " εξελιγμένου ", αλλα και εξελισημου όντως... ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ! 
Ερευνες αποδεικνύουν πως τα εγκληματα κατα των ζώων δηλώνουν το εμβρυακο σταδιο των δολοφόνων. Οσο πιο αποτρόπαια, φριχτά και εκδικητικά γινονται, τοσο πιο επικινδυνο ειναι το ατομο. 
Εικάζουμε πως τα δυο κουτάβια ειχαν επαφη με το φονιά μιας και δεν βρέθηκαν υπολείμματα δηλητηρίου στην περιοχή...ισως, το διασωθεν να ηρθε μετα, γλειφωντας τα αδέρφια του,για να τα καθησύχασει και λαμβανωντας μικρη ποσότητα δηλητηρίου. 
Η υπεύθυνη στην ομαδα για τα αδεσποτα δηλώνει πως
" παρατηρώντας τις συνήθειες των ζώων μπορουμε να βρεθούμε πολυ κοντα στην πραγματικότητα των γεγονότων."
Σαν εθελοντική ομαδα του δημου Νεας Προποντίδας, κανουμε εκκληση σε αστυνομικές αρχες και σε δημοτικές αρχες να προστατέψουν την περιοχή και τους πολιτες ξεκινώντας ερευνες προς ανεύρεση του κατά συρροή δολοφόνου. Κανουμε εκκληση προς την κτηνιατρική διευθυνση Πολυγύρου για την σύντομη ανακοινωση των ιατροδικαστικων αποτελεσμάτων της νεκροψίας, με υπόμνημα στο δημο, στην αστυνομια και στην ομαδα.
Τελος κανουμε εκκληση στους ίδιους τους πολιτες να απομονωσουν και να καταγγείλουν, με σκοπο να προστατεψουν τον τοπο τους που ζει απο τον τουρισμό. 
Το ζητημα των αδέσποτων δεν λύνεται με φόλες, τοσα χρονια δεν βαρεθήκατε το ιδιο σκηνικό φρίκης? 
Η λυση ειναι ο ΝΟΜΟΣ και Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ.
Την ευθύνη για την μυνηση στο α.τ. Ν.Καλλικρατειας ανέλαβε ο Δήμος Προποντίδας, οπως ενημερωθήκαμε.
Ο μικρος σκυλάκος δεν εχει ονομα, η ομαδα αδυνατεί συναισθηματικά να τον ονομασει.
Ειναι αδύνατο να επανενταχθει, βαση νομου και ηθικής.
Χρειάζεται ενα ονομα απο τον ανθρωπο που θα συμβάλλει στην αποκατάσταση της ανθρωπιάς με μια μονο κίνηση....ΥΙΟΘΕΣΙΑ... ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ....