powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Σκουριές- Ήδη ώρα εξ ύπνου εγερθήναι

ΞΥΠΝΗΣΤΕεεεεεεεεεεεεεε. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕεεεεεεεεε. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ με αυτούς που σας ψήφισαν και αφήστε τις «βλακείες» της δικτύωσής σας με τα κινήματα του Αμαζονίου (τουλάχιστον μη θεωρείτε εμάς βλάκες και μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας). Δεν σας επιλέξαμε εκπροσώπους μας ούτε για τα σκουπίδια ούτε για να μας στέλνετε λογαριασμούς του νερού έτους 2003…, ούτε για να οργανώνετε εκδηλώσεις για το μέλι  και το πόσο προστάτης είναι ο Αριστοτέλης.  Ενα οργανωμένο
σύστημα μέσα κι έξω από το κίνημα (εκούσια και κάποιοι λόγω βαριάς αμέλειας ακούσια), σας δίνει κάθε τόσο «ηρεμιστικά Σκουρλέτη», για να «αναισθητοποιηθείτε». Την ίδια στιγμή στους άλλους δίνει «δυναμωτικά», για να συνεχίζουν άοκνα την καταστροφή. ΞΥΠΝΗΣΤΕεεεεεεεεεεεεεεΕίσθε δεκαπέντε συντονιστικά∙ σοβαρευτείτε και ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕεεεεεεεεεεεε.  Είσθε το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό κίνημα που γεννήθηκε στην Ελλάδα και είσθε «ακινητοποιημένο». ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕεεεεεεεεε. Διαφορετικά, τουλάχιστον «κοιμηθείτε», να ησυχάσουμε.
 Έχουμε μπουχτίσει να μας ενημερώνετε για «νέα», έχουμε μπουχτίσει να μας ενημερώνετε για…, και δεν σηκώνει ο οργανισμός μας άλλη ενημέρωση και δεν θέλουμε άλλη περιβαλλοντική εκδρομή για να πέσει η… χοληστερίνη μας! (υπάρχουν οι στατίνες και το “becel pro-activ”…). 

Κύριοι και κυρίες δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αριστοτέλη, σας πήραμε από την πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων του αγώνα και σας καταστήσαμε Αρχή, ώστε θεσμικά να μπείτε μπροστά στον αγώνα των κατοίκων. Δεν σας επιλέξαμε εκπροσώπους μας ούτε για τα σκουπίδια ούτε για να μας στέλνετε λογαριασμούς του νερού έτους 2003…, ούτε για να οργανώνετε εκδηλώσεις για το μέλι της Αρναίας και το πόσο προστάτης είναι ο Αριστοτέλης. ΞΥΠΝΗΣΤΕεεεεεεεεεεεεεε. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕεεεεεεεεε. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ με αυτούς που σας ψήφισαν και αφήστε τις «βλακείες» της δικτύωσής σας με τα κινήματα του Αμαζονίου (τουλάχιστον μη θεωρείτε εμάς βλάκες και μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας). Κάποιοι μήπως θα πρέπει από  τώρα να οργανώνουν έναν συνδυασμό ανιδιοτελών και ακομμάτιστων δημοτών, ώστε τουλάχιστον να υπάρχει στον δήμο μέχρι τις εκλογές εξωθεσμική αντιπολίτευση;
Τα κινήματα δεν αναθέτουν τους αγώνες τους ούτε σε κόμματα, ούτε σε κυβερνήσεις, ούτε σε δημοτικές αρχές. Στα κινήματα μέσα δεν χωρούν ούτε ιδεολογίες, ούτε «σωτήρες», ούτε παντογνώστες, ούτε ομάδες, ούτε ο,τιδήποτε άλλο χωρίζει τους ανθρώπους.