powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Έκαψαν το σπίτι του Μπίκα στην Ιερισσό Χαλκιδικής (στα Κακούδια)

φωτο sdna.gr
(@sn Ε. Τσολάκης Διοικητής Πυροσβεστ. Υπηρ. Χαλκιδικής, στην ΕΡΑ Σπορ, η φωτιά προήλθε από έξω).
Άγνωστοι έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΟ και ανακαλούσε την παραίτησή του!
Απίστευτες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Την ώρα που τα τρία μέλη της νέας ΚΕΔ (Μπίκας - Καλύβας - Τσαχειλίδης) βρίσκονταν στα γραφεία της ΕΠΟ με σκοπό να αποσύρουν τις παραιτήσεις που είχαν υποβάλλει το περασμένο Σάββατο, ο Γιώργος Μπίκας
ενημερώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι το σπίτι του στην Ιερισσό Χαλκιδική τυλίχθηκε στις φλόγες! 
Αμέσως ο υπό παραίτηση πρόεδρος της νέας ΚΕΔ επικοινώνησε με τα οικεία του πρόσωπα και - ευτυχώς - διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της οικογένειάς του βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη και δεν κινδύνευσαν. 
Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και αναμένεται το πόρισμα της Πυροσβεστικής. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, το εξωχικό  σπίτι του Γιώργου Μπίκα (στην περιοχή Κακούδια Ιερισσού Χαλκιδικής ) έχει καεί ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν ακόμη και σε γειτονικές κατοικίες.
Ο ίδιος ο Γιώργος Μπίκας, βρίσκεται σε δραματική ψυχολογική κατάσταση, και λίγα λεπτά μετά την απίστευτη είδηση, απλά μονολογούσε στους διαδρόμους των γραφείων της ΕΠΟ «εγώ τελείωσα από το ποδόσφαιρο»...