powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Η απάντηση στον Πρόεδρο της ΚΟΕ για το πόσο ασφαλείς είναι οι αγώνες open water απο την τ.Πρόεδρο της Ε.Ε.Ν.Ν. ‹ΣΙΘΩΝ› Ντίνα Κούρα.

Κούρα Ντίνα από αρχείο
Όπως μας ενημέρωσε η επι σειρά ετών τ.Πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Ν. «Ο ΣΙΘΩΝ» Κούρα Κωνσταντίνα ,  άμεση απάντηση δόθηκε  στις δηλώσεις  του προέδρου της Κ.Ο.Ε.  για το πόσο ασφαλής είναι ο Διάπλους του Τορωναίου σε σχέση και με τις διοργανώσεις της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.
Πόσο ασφαλείς οι αγώνες open water;

Όταν ο Σίθωνας διοργάνωσε το 2011 το πανελλήνιο πρωτάθλημα σε συνεργασία με την ΚΟΕ στην Νικήτη,  δεν είδα όλα αυτά τα μέτρα ασφαλείας που αναφέρονται, και εν αντιθέσει με το πανελλήνιο πρωτάθλημα , στον Διάπλου  υπήρχε σκάφος για τον κάθε αθλητή, 3 φουσκωτά σκάφη επιτήρησης, 1 ναυαγοσωστικό με πλήρη πλήρωμα, έξω στο σημείο τερματισμού παροχή πρώτων βοηθειών με γιατρό και βοηθητικό προσωπικό καθώς και ασθενοφόρο. 
Και όλα αυτά για 20 αθλητές με πιστοποιητικά υγείας για τον καθένα ξεχωριστά. Αν λοιπόν βρεθεί αγώνας που προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια με τη σκέπη της Ομοσπονδίας ας μας το πουν.
 Ο διάπλους του Τορωναίου θα συνεχίσει να διοργανώνεται από το σύλλογο που πριν 47 χρόνια ξεκίνησε τη μαραθώνια κολύμβηση στην Ελλάδα όταν η ομοσπονδία δεν ήξερε καν τι είναι όλο αυτό.
 Οι συμβουλές από τον σύλλογο μας παρέχονται δωρεάν σε όποιον σοβαρό σύλλογο θέλει τη βοήθειά μας.

*σχετικό για τις δηλώσεις του Προέδρου της Κ.Ο.Ε εδώ sithonianews.blogspot.gr

*φωτογραφίες αρχείου