powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Αυλαία για την έκθεση βιβλίου του ΝΠΔΔ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» 2016

Τον κόσμο του παιδικού βιβλίου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν δεκάδες νήπια στον Πολύγυρο, την Όλυνθο, τη Γαλάτιστα και την Ορμύλια κατά την Έκθεση Βιβλίου που οργάνωσε το Μορφωτικό –Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με τα νηπιαγωγεία Ορμύλιας και 1ου Πολυγύρου. Τα παιδιά ξεφύλλισαν
βιβλία, άκουσαν όμορφες ιστορίες και γνώρισαν τους ήρωές τους ταξιδεύοντας σε δρόμους γνώσης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας ενώ συμμετείχαν σε ενδιαφέρουσες παράλληλες δράσεις.
Σήμερα Κυριακή ολοκληρώθηκαν οι εκθέσεις βιβλίου στην Ορμύλια με την παρουσίαση του βιβλίου «Ο μάγειρας ο Νικολός», από τον συγγραφέα του, Γιώργο Μουμουζιά και στην Όλυνθο με την παρουσίαση του βιβλίου «Μ΄αγαπάς Σ΄αγαπώ!» από την συγγραφέα του Αφροδίτη Παπαντωντίου.
Τα παιδιά ενθουσιασμένα άκουσαν τις αφηγήσεις των παραμυθιών από τους συγγραφείς και στη συνέχεια τα δραματοποίησαν σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό και με τους γονείς στο ρόλο των θεατών να τους δίνουν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.


Από το Γραφείο Τύπου

του ΝΠΔΔ « ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»