powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2016 του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων 2016 του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν.Προποντίδας είχαμε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016. Για 2η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούνται Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και Φωταγωγήσεις

Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Η έναρξη έγινε από την Τοπική Κοινότητα Διονυσίου το απόγευμα του Σαββάτου και ακολούθησε η φωταγώγηση του δέντρου και η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Δημοτική Κοινότητα Ν.Καλλικράτειας, ενώ την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις Τοπικές Κοινότητες της Ν.Τενέδου και Ν.Ηράκλειας όπως επίσης και στη Δημοτική Κοινότητα Ν.Τρίγλιας.
Το κλίμα εορταστικό με μουσική, τραγούδια και κάλαντα από τις Δημοτικές Φιλαρμονικές και την παιδική Παραδοσιακή Χορωδία Ωδείου Ν.Προποντίδας με τη συμμετοχή σχολείων και Πολιτιστικών Συλλόγων – Φορέων του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Ακολούθησαν θεατρικά δρώμενα και παιχνίδια για τα παιδιά, πάντα στο κλίμα των Χριστουγέννων, δίνοντας χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους.
Οι εορταστικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται και μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα από την ιστοσελίδα του Δήμου Ν.Προποντίδας www.nea-propontida.gr.

Ο Δήμαρχος                                                          

Εμμανουήλ Καρράς