powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Εκνευρισμός και ένταση για ένα ραντεβού στο Ιπποκράτειο για ένα ραντεβού στο οφθαλμολογικό !

Ένταση, φωνές και εκνευρισμός επικράτησε το πρωί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο καθώς πλήθος ασφαλισμένων έχει συγκεντρωθεί για να κλείσει ένα ραντεβού για το οφθαλμολογικό. Εκατοντάδες ασφαλισμένοι αναγκάστηκαν να περιμένουν πολλές ώρες προκειμένου να πιάσουν θέση στη ουρά που είχε δημιουργηθεί από τα
ξημερώματα. Μάλιστα δεν ήταν και λίγοι που πήγαν στο νοσοκομείο από χθες αργά το βράδυ προκειμένου να πιάσουν σειρά για να κλείσουν ραντεβού.
Όλα αυτά δημιουργήθηκαν γιατί το σύστημα ανοίγει μόνο μία φορά το μήνα, κάθε πρώτη του μηνός. Οι ασφαλισμένοι αναγκάστηκαν να πάνε αυτοπροσώπως στο Ιπποκράτειο επειδή δεν κατάφεραν να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού τις προηγούμενες ημέρες είτε γιατί ενημερώθηκαν από το προσωπικό του νοσοκομείου τις προηγούμενες μέρες ότι κάθε πρώτη του μήνα μπορούν να δρομολογήσουν το ραντεβού τους.

Να σημειώσουμε ότι οι ασφαλισμένοι που κατάφεραν να πάρουν σήμερα το πολυπόθητο χαρτάκι έκλεισαν ραντεβού για να προβούν στις ανάλογες επεμβάσεις ή εξετάσεις για μετά από 2 ή 3 μήνες.

Κυριάκος Παρασίδης
ΑΠΕ-ΜΠΕ Μακεονίας Θράκης