powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής με Βέλγους επιχειρηματίες για τον ελαιοκομικό τομέα .

Αρχείο
O Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος συναντήθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο Πολυγύρου με βέλγους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα τροφίμων και ιδιαίτερα της επιτραπέζιας ελιάς.
Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτριος Τζηρίτης και  Αικατερίνη Ζωγράφου, ο προϊστάμενος της Δ/νσης Αγροτικής
Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Κωνσταντίνος Τερτιβανίδης και η ειδική σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη κα. Άννα Μπασάκα.
Ο λόγος της επίσκεψης των ξένων επιχειρηματιών ήταν να ενημερωθούν από ανεξάρτητο και κρατικό φορέα για τον ελαιοκομικό τομέα της Χαλκιδικής. Υπήρξε πλήρης ενημέρωση σε θέματα της καλλιέργειας και της μεταποίησης της επιτραπέζιας ελιάς καθώς και των ελέγχων που πραγματοποιούνται από τις Υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας.
Η βέλγικη αποστολή, μέλη της οποίας εκπροσωπούν μεγάλη εταιρεία που προμηθεύει γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ  στην Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη, επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της στις ελληνικές επιτραπέζιες  ελιές, στην ποιότητα και ασφάλεια τους και εκδήλωσε  ενδιαφέρον για αύξηση των   ποσοτήτων  που ήδη προμηθεύονται από την περιοχή μας. 

www.pkm.gov.gr