powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ενίσχυση του τουριστικού τμήματος και της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων, ανακοινώνει ότι θα λάβει μέρος σε Τουριστικές Εκθέσεις και θα πραγματοποιήσει οδικές Επιχειρηματικές Αποστολές . 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου αποφάσισε να επιδοτήσει εξολοκλήρου το κόστος της οδικής μεταφοράς των συμμετέχοντων μελών του από τη Χαλκιδική προς τις Εκθέσεις Τουρισμού και αντίστροφα, και τα μέλη του θα επιβαρυνθούν μόνο με το κόστος διαμονής. Το Επιμελητήριο θα συμμετάσχει στις παρακάτω τουριστικές εκθέσεις: 
1. ITTFA 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι της Σερβίας το χρονικό διάστημα από 23 έως και 25 Φεβρουαρίου 2017 
2. TTR 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας το χρονικό διάστημα από 16 έως και 18 Φεβρουαρίου 2017. 
Στις εκθέσεις τουρισμού δικαιούνται να λάβουν μέρος οι επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου που ασχολούνται με τον τουρισμό (ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάμπινγκ, κατασκηνώσεις, γραφεία γενικού τουρισμού, ενοικιάσεις μεταφορικών και πλωτών μέσων).
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής 23710 24200 (κα Τζηρίτη)