powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Απίστευτη προσβολή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Πολάκη (γιατρού!!) για τις Νοσηλεύτριες: Πάνε στη δουλειά με το πλεκτό στο χέρι [βίντεο]

Με τους νοσηλευτές της επαρχίας τα έβαλε αυτή τη φορά ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια εγκαινίων του τμήματος πυρηνικής ιατρικής στο νοσοκομείο Αγιος Σάββας προκαλώντας την οργισμένη απάντηση του πρόεδρου της Ενωσης Νοσηλευτών Ελλάδας. 
«Υπάρχουν και κέντρα υγείας ανά την Ελλάδα, εκεί όπου η
λογική κατανομή είναι 6-8 νοσηλεύτριες, έχουμε 15, 18, 23 ή 25 και πάνε με το πλεχτό», είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. 


«Οι συνάδελφοι της επαρχίας δίνουν τον εαυτό τους να κρατήσουν τα νοσοκομεία ανοιχτά. Ντρεπόμαστε που ένας αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει αυτήν την άποψη για τους νοσηλευτές», δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Νοσηλευτών Ελλάδας, Δημήτρης Σκουτέλης μιλώντας στο star channel.

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου επισημαίνει ότι η κατάσταση είναι τραγική λόγω ελλείψεων και ότι από τα 450 κρεβάτια λειτουργούν τα 230, ο Παύλος Πολάκης αρνήθηκε πάλι κατηγορηματικά να κάνει κάποιο σχόλιο σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, επαναλαμβάνοντας μονάχα ξανά και ξανά ότι «οι δημοσιογράφοι λέτε ψέματα».

«Σήμερα εγκαινιάσαμε το καινούργιο τμήμα με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Κάναμε μια αναλυτική ενημέρωση για το τι έχει γίνει αυτόν τον χρόνο στον χώρο της υγείας για να ισορροπήσει το σύστημα με στοιχεία και με αποδείξεις. Μπορείτε να πάρετε αυτές τις πληροφορίες και να τις ανακοινώσετε στο κανάλι σας». Σε επισήμανση της δημοσιογράφου ότι 150 κλίνες είναι κλειστές  κ.Πολάκης δήλωσε επανειλημμένος: «Πάλι λέτε ψέμματα. Το ότι από τα 454 περυσινά φέτος είναι τα 560 ανοιχτά αυτό δεν το έχετε πει ποτέ, άρα ψάξτε τα στοιχεία σας. Λέτε ψέμματα».