powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Γιορτινή ατμόσφαιρα σε Ορμύλια και Γαλάτιστα

Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που διοργανώνει ο Δήμος Πολυγύρου και το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ». Μετά τον Πολύγυρο, η γιορτινή ατμόσφαιρα πλημμύρισε την Ορμύλια και τη Γαλάτιστα, το Σάββατο 10 και
την Κυριακή  11 Δεκεμβρίου και 2016 αντίστοιχα.
Στην Ορμύλια από νωρίς το απόγευμα τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στο πάρκο και με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Πολυγύρου τραγούδησαν τα κάλαντα στους δρόμους του χωριού ενώ στην πλατεία στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με κατασκευές - στολίδια που τα ίδια έφτιαξαν. Το δέντρο άναψε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ευχόμενος καλές γιορτές.
Αμέσως μετά κάτω από νιφάδες χιονιού τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας με ξυλοπόδαρους και ξωτικά. Καραμέλες και γλυκά μοίρασε ο Άγιος Βασίλης ενώ αγόρια και κορίτσια έφυγαν με όμορφες ζωγραφιές στα πρόσωπά τους και ξεχωριστές μπαλονοκατασκευές. 
Παζάρι αγάπης πραγματοποίησε το ΚΔΑΠ Ορμύλιας και ζεστό κρασί με φρούτα και μυρωδικά πρόσφερε ο Σύλλογος Γυναικών «Ανδρομάχη».
Στη γιορτή συμμετείχαν ακόμα ο Σύλλογος Γονέων του Παιδικού Σταθμού, ο Παιδικός Σταθμός, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος.
Στη Γαλάτιστα την επόμενη μέρα τα παιδιά, αφού συμμετείχαν στο διαδραστικό παραμύθι με την Μπίου – Μπίου και την Μπάμ – Μπάμ στην αίθουσα του Δημαρχείου, παρακολούθησαν με ένα πλατύ χαμόγελο το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Πολυγύρου,. Αστέριο Ζωγράφο. Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια τραγούδησαν η Παιδική Χορωδία Γαλάτιστα, η Μικτή Χορωδία Γαλάτιστας με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Γαλάτιστας.
Με μεγάλη χαρά μικροί και μεγάλοι υποδέχτηκαν τον Άγιο Βασίλη ενώ τα παιδιά έκαναν face painting, διασκέδασαν με ξωτικά και ξυλοπόδαρους στο χιονισμένο τοπίο ενώ στο εργαστήρι του Αϊ- Βασίλη έφτιαξαν στολίδια και γούρια. Μπαζάρ πραγματοποίησαν μαθητές της Γαλάτιστας. Τέλος όλοι ευχήθηκαν καλές γιορτές απολαμβάνοντας γιορτινά εδέσματα, κρασί και ποπ κορν.
Στη γιορτή συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γονέων Παιδικού Σταθμού, Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΝΘΕΜΟΥΣ», ο Σύλλογος «ΑΛΚΗ» και ο Σύλλογος Νεολαίας Γαλάτιστας.



Η πρόεδρος του Ν.Π «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ», Ιφιγένεια Κυριάκου, που ήταν παρούσα και στις δύο εκδηλώσεις ευχαρίστησε τους φορείς και τους συλλόγους για τη συμμετοχή τους και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα!
ΝΠ Δήμου Πολυγύρου Αριστοτέλης