powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Σύγχρονο μηχάνημα ενισχύει τους ελέγχους της Περιφέρειας Κ.Μ. στα πρατήρια πώλησης υγραερίου

Ένα σύγχρονο μηχάνημα το οποίο προμηθεύτηκε η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Αντιπεριφέρειας Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πρόκειται να ενισχύσει τους ελέγχους στα πρατήρια πώλησης υγραερίου κίνησης, ώστε να διαπιστώνεται η ποιότητα και η ποσότητα των
καυσίμων που παραλαμβάνουν οι καταναλωτές. 
Ο υπερσύχρονος μετρητής υγραερίου, τοποθετήθηκε σε ένα από τα οχήματα κλειστού τύπου που έχει διαθέσει ο ΕΦΕΤ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την ασφαλή μετακίνησή του και τη διευκόλυνση των ελέγχων. Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, οι εξειδικευμένοι έλεγχοι θα αρχίσουν τις επόμενες μέρες στα πρατήρια υγρών καυσίμων και στους διανομείς καυσίμων. 

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας γνωστοποιεί ότι οι έλεγχοι στα βυτιοφόρα μεταφοράς πετρελαίου θέρμανσης, που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, αποδίδουν. Συγκεκριμένα από τις 20 Οκτωβρίου έως και τις 5 Δεκεμβρίου 2016 διενεργήθηκαν συνολικά 21 έλεγχοι και διαπιστώθηκαν έξι παραβάσεις των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 23.847 ευρώ.

Π.Γ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ Μακεδονία Θράκη