powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Μόνοι οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με τους συναδέλφους τους της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο.

@sn. ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Κάστρο παρεούλα  με  τη Χρυσή Αυγή!!Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ ή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Στη Χαλκιδική η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου 2016 στονΠολύγυρο κατηγόρησε τα στελέχη της Ν.Δ. που παραβρέθηκαν μαζί με τη τοπική βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής, ενώ παραβρέθηκε εκπρόσωπος κομματικά διορισμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ . Στο Καστελόριζο σε μια επικοινωνιακή εκδήλωση του ΄Στρατηγού΄Καμμένου δεν ενοχλεί αν στην παρεούλα είναι και η Χρυσή Αυγή, και φυσικά μετά τη επιστροφή Τσίπρα από την Κούβα!!
Το είπε και το έκανε τελικά ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Προσκάλεσε τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της
Βουλής στο ακριτικό Καστελόριζο και μετά την άρνηση της αντιπολίτευσης, οι μόνοι που πήγαν μαζί του ήταν οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με τους συναδέλφους τους της Χρυσής Αυγής. 

«Η ΝΔ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία επιπόλαια πρωτοβουλία που θέλει να υποκαταστήσει την ουσία με επικοινωνιακές κινήσεις ρηχού εντυπωσιασμού», δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ απ’ την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις «παράτες» και τους ψευτολεονταρισμούς του υπ. Άμυνας, Π. Καμμένου, την ίδια στιγμή που αυτός και η κυβέρνησή του στηρίζουν, με όλους τους τρόπους, την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η οποία αποτελεί παράγοντα αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων και υπόθαλψης της τουρκικής επιθετικότητας.

Η σύνθεση τελικά της αποστολής, με τους κυβερνητικούς βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αγκαλιά με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, δείχνει ότι τέτοιες ενέργειες ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους».