powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Eκδηλώσεις της Μουσικής Σχολής του Δήμου Αριστοτέλη, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού και στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας .

foto Στέλιος Ρήγας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στις 19 & 20 Δεκεμβρίου οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Μουσικής Σχολής του Δήμου Αριστοτέλη, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού και στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας αντίστοιχα. Οι αίθουσες ήταν κατάμεστες ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και τα παιδιά της Μουσικής Σχολής έδωσαν με
τη δυνατή τους παρουσία και με τη βοήθεια των Καθηγητών τους ένα κλίμα εορταστικό  και μια νότα αισιοδοξίας.

Φέτος η Μουσική Σχολή στελεχώνεται από έντεκα αξιόλογους Καθηγητές Μουσικής με τις διαδικασίες πρόσληψης και πληρωμής τους για πρώτη φορά να γίνονται με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. 
Η προσέλευση των μαθητών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με αύξηση 40% και ευελπιστούμε για το καλύτερο.

Στόχος μας είναι μέσα από τη μουσική, να συμβάλουμε στην αναψυχή-ψυχαγωγία, αλλά και στην βελτίωση της  ποιότητα ζωής των παιδιών αλλά  και των ενήλικων του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συνέβαλλαν στη προετοιμασία αυτής της εκδήλωσης, τους Καθηγητές της Μουσικής Σχολής, τους γονείς που μας τίμησαν με τη παρουσία τους και φυσικά τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στην εξέδρα και γέμισαν τις αίθουσες όμορφα χαμόγελα και ευτυχία.

Προσπαθούμε με κάθε μέσο να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες στον τόπο μας και στα παιδιά μας και ευχόμαστε με το νέο έτος η «παρέα» της Μουσικής μας Σχολής να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο».

Επίσης θα θέλαμε να ανακοινώσουμε, ότι με τη νέα Χρονιά θα πραγματοποιηθούν και άλλες μαθητικές εκδηλώσεις, συναυλίες καθηγητών, σεμινάρια για τους μαθητές μας κ.α

www.aristoteleia.gr

*οι φωτογραφίες από http://antilaloi-arnaias.blogspot.gr/2016/12/blog-post_21.html