powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Η στοχοποίηση μελών του κινήματος είναι αγαπημένο σπορ των χρυσοθήρων της Eldorado.

Στέλιος Νικητόπουλος 
Η στοχοποίηση μελών του κινήματος είναι αγαπημένο σπορ των χρυσοθήρων της Eldorado. Στο στόχαστρό τους και ο Φραγκίσκος Ρηγόπουλος, μέλος της επιτροπής αγώνα Πολυγύρου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Του... καταλογίζουν ότι έχει λυσσάξει με τις καταδίκες των τριών αγωνιστών πριν από λίγες μέρες…
Ο κος Ρηγόπουλος έχει λυσσάξει… Με απανωτά άρθρα, άλλοτε
ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλκιδικής, άλλοτε ως Φραγκίσκος Ρηγόπουλος, μας βομβαρδίζει με αγωνιστικά άρθρα επαναστατικότητας… Πάρτε μια γεύση:
«[…] Είχαμε, λοιπόν, μία πολιτική δίκη και μία πολιτική καταδίκη. Όχι από τον Δένδια και τον Σαμαρά αυτή τη φορά. Από τον Τσίπρα και τον Τόσκα ήρθε αυτή η πολιτική δίωξη. Δεν έχουμε την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σήμερα. Έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει το μήνυμα δυνατά και καθαρά: Τα κινήματα και οι αγωνιστές θα κυνηγιούνται, όταν τολμούν να αμφισβητούν την κυβέρνηση. Και έρχεται το εύλογο ερώτημα: Υπάρχει στον κόσμο κίνημα που δεν τα βάζει με την εκάστοτε κυβέρνηση; Υπάρχει ιστορικά αγώνας που να έγινε χέρι-χέρι με την εκάστοτε αστική κυβέρνηση; Και όμως ένα τέτοιο κίνημα θέλουν να μας επιβάλλουν στη Χαλκιδική οι ντόπιοι ΣΥΡΙΖΑίοι και οι αυλικοί τους. Ένα κίνημα που θα ικετεύει την κυβέρνηση για ένα ξεροκόμματο, για μία προσωρινή παύση, για μία αθώωση, και δεν θα παλεύει για τα δικαιώματά του. Ένα κίνημα που θα σκύβει το κεφάλι στον εκφοβισμό και τον εκβιασμό της κυβέρνησης με τις εκατοντάδες δικογραφίες, κατηγορίες, δίκες και καταδίκες. Ένα κίνημα που θα δίνει την ευκαιρία στο σύστημα να τιμωρεί όποιον τολμάει να βγαίνει από το μαντρί. Ένα κίνημα που θα χωράει σε μαντρί και κουμάντο θα κάνει ο λύκος».