powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Eldorado Gold: Στο α΄ τρίμηνο του 2017 η έναρξη παραγωγής στην Ολυμπιάδα Το έργο όσο το δυνατόν σε κανονικούς ρυθμούς !

Σχολιάζοντας την πρόοδο των εργασιών της εταιρείας στην Ολυμπιάδα και τις Σκουριές, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας  κ. Wright  επεσήμανε από τη μια πλευρά την ομαλή ροή των έργων στην Ολυμπιάδα και από την άλλη τη σταδιακή, αργή, επανέναρξη των έργων στις Σκουριές. (@sn ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον διαφωνεί !!!)
Στις δραστηριότητες της Eldorado Gold στην Ελλάδα εστίασε για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Paul Wright,

Μποτιλιάρισμα στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής

ΑΡΧΕΙΟ
Ιδιαιτέρως αυξημένη είναι η κίνηση στο δρόμο προς τη Χαλκιδική.Τα οχήματα υποχρεωτικά κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.
Στις 10:20 π.μ. σημειώθηκε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης -Νέων Μουδανιών, ένα χιλιόμετρο πριν από τον

ΑΡΝΑΙΑ - WE PLAY Σάββατο 30 Ιουλίου από της 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Σχολείο.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η καλλιέργεια της οδικής ασφάλειας. Ταυτόχρονα, διευκολύνουμε τις παράλληλες δράσεις (κυνήγι θησαυρού) για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών. Δημιουργία ντοκιμαντέρ και για την μελισσοκομία.
- Πως είναι η κοινωνία των μελισσών;
- Πως ασκούνταν το επάγγελμα παλιά και σε τι διαφέρει σήμερα (εξοπλισμός, εργαλεία, μηχανήματα)
- Τι είναι τα κοφίνια και πως γίνονται?
- Ποιά άλλα προϊόντα παράγει η μέλισσα και

ΣΤΟ… SANI PARTY ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ JOSS STONE!

Η 29χρονη Βρετανίδα μουσικός της soul Joss Stone, στην μέση μιας μεγάλης διεθνούς τουρνέ, έκανε χθες βράδυ την πουλαναμενόμενη στάση της στο Λόφο της Σάνης, στο Sani Festival.
Η συναυλία κράτησε περίπου μιάμιση ώρα, το πρόγραμμα -βασισμένο κυρίως στο νέο της album «Water for

Για την "Αναρχία στις Ελληνικές παραλίες" επιστολή Πατούλη προς Δημάρχους, οι Δήμοι να τηρούν απαρέγκλιτα τις διατάξεις του νόμου.

Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε. «Αυστηρή προειδοποίηση στους Δήμους για τις παραλίες Πάρτε μέτρα, για να τις έχουμε στο μέλλον»
Εφόσον υπάρξουν δυσμενείς εξελίξεις λόγω πολλαπλών διαπιστωθεισών παραβιάσεων, θα καταστεί αδύνατη η παρέμβαση της ΚΕΔΕ για το μετά το έτος 2017 χρονικό διάστημα.  
Θέμα: « Τήρηση από τους Δήμους των όρων που προβλέπονται από την ΚΥΑ με την οποία παραχωρήθηκε στους Δήμους η απλή

Caveman Αμφιθέατρο Πολυγύρου 4 Αυγούστου 9 μ.μ.

Εννέα χρόνια τώρα ο Caveman έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς. Στην Ελλάδα τον έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 270.000 θεατές ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο πάνω από 15.000.000 θεατές.
O Θανάσης Βισκαδουράκης προσθέτει την προσωπική του σφραγίδα σε έναν από τους πιο επιτυχημένους

Παρασκευή

'Εκθεση από σήμερα στην Γερακινή. Ελλ. Λευκόλιθοι, εικαστική προσέγγιση μιας διαχρονικής συμβίωσης.

Στις κάβες της Γερακινής Ο Σ..Κ.Ε.Τ.Π. Προσεγγίζει εικαστικά -και όχι μόνο-τη δράση και παρουσία του παλαιότερου ενεργού κοιτάσματος στον ελλαδικό χώρο, των μεταλλείων Γερακινής.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται: εικαστικά έργα καλλιτεχνών, έκθεση συλλογής ορυκτών ανά τον κόσμο, ομιλίες, προβολές, συναυλία αφιέρωμα στον Τσιτσάνη, ξενάγηση, ενημέρωση των επισκεπτών από τα μέλη του συλλόγου.

Ε.Φ.Ε.Τ.Εξάρθρωση δικτύου διακίνησης νοθευμένων ελαιολάδων στη Βόρειο Ελλάδα

Ο Ε.Φ.Ε.Τ, συνεχίζοντας τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και της αυθεντικότητας του Ελληνικού Ελαιολάδου, εντόπισε και σε συνεργασία µε την ΟικονοµικήΑστυνοµία, ξεκίνησε η διαδικασία  εξάρθρωσης συγκεκριµένου   δικτύου διακίνησηςνοθευµένων ελαιολάδων στη Βόρειο Ελλάδα. 
Ειδικότερα, η Περιφερειακή ∆ιεύθυνση τουΕ.Φ.Ε.Τ Κεντρικής

Δήμος Αριστοτέλη. Ικανοποίηση από την απόφαση του ΚΑΣ για τις αρχαιότητες στις Σκουριές

Με ικανοποίηση γίνεται δεκτή από το Δήμο Αριστοτέλη η απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συνεδρίου (ΚΑΣ), με την οποία αποσοβείται η άμεση μετακίνηση των αρχαιοτήτων από το εργοτάξιο των Σκουριών και κατά συνέπεια, η καταστροφή του σημαντικού αρχαιολογικού συνόλου, μοναδικού στο βορειοελλαδικό χώρο, το οποίο παρέχει

ΕΠΣΧ απόφαση-σταθμός των δικαστηρίων Πολυγύρου Έκτακτη Γενική Συνέλευση!

Πριν από λίγο όπως το γράφει pamebala.gr ανακοινώθηκε η απόφαση-ετυμηγορία της προέδρου στα δικαστήρια του Πολυγύρου, με την οποία δικαιώνει τα 53 σωματεία της Χαλκιδικής που ζητούσαν έκτακτη Γενική Συνέλευση!
Σύμφωνα με την απόφαση, η πρόεδρος εξουσιοδοτεί τα 53

Δήμος Προποντίδας , συνεδρίαση ΔΣ 03/08/2016

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1.7η Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων Δήμου Ν. Προποντίδας.
2.Ανάκληση της 600/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, για δωρεάν παραχώρηση οικοπέδων στην ΄΄ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.’’, για την ανέγερση

8η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας- Χειροτεχνίας , Ψακούδια Ορμύλιας 4-7 Αυγούστου 2016




Νίκη Πολυγύρου κοκτέιλ πάρτυ στο Hotel Glavas 30-7-16

Η ΝΙΚΗ Πολυγύρου σας καλεί όλους στο πρώτο κοκτέιλ πάρτυ της αύριο λίγο μετά της 18:00....βουτιές στην πισινα κοκτέιλ κ ωραίες μουσικές απο τον Christos Dimi σε ένα όμορφο περιβάλλον στο Hotel Glavas στον Πολυγύρο

22 Αυγούστου αναμένονται οι βάσεις ΑΕΙ, η εκτίμηση απο τον κ. Στρατηγάκη

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των φετινών βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ άρχισε, καθώς το υπουργείο Παιδείας έβαλε μάλλον στοίχημα να κάνει ρεκόρ γρηγορότερης ανακοίνωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η ανακοίνωση προσδιορίζεται την εβδομάδα 22 με 26 Αυγούστου, αλλά είναι πολύ πιθανό να

Με επιτυχία το 3ο Ναυαγοσωστικό σεμινάριο του Ο.Φ.Κ.Α.Θ στα Ψακούδια Χαλκιδικής στις 23/24 Ιουλίου(φωτο)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Ναυαγοσωστικό σεμινάριο του Ο.Φ.Κ.Α.Θ στα Ψακούδια Χαλκιδικής στις 23/24 Ιουλίου.
Κατά την διάρκεια του είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τις τεχνικές διάσωσης θύματος στο υγρό στοιχείο,τόσο έξω (θεωρία) όσο και μέσα στο νερό με πρακτική εξάσκηση των

Ασθενής σεισμική δόνηση στην περιοχή Στρατωνίου αισθητή και στη Σιθωνία 7.05 π.μ. 29-7-16

foto seismoi.gr
Στις 7:05 το πρωί, σημειώθηκε σεισμική δόνηση 3.4 Ριχτερ, 48 χιλιόμετρα Βορειοανατολικά του Πολυγύρου και συγκεκριμένα στη περιοχή του Στρατωνίου με επίκεντρο την θαλάσσια περιοχή του Στρατωνίου, και εστιακό βάθος τα 10 χιλιόμετρα. Έγινε αισθητή και στη Σιθωνία

Πέμπτη

Ουρανοπολίτικα 2016. Κολυμβητές του διάπλου Αμουλιανής - Ουρανούπολης 30-7-16


3ος Kολυμβητικός Διάπλους  Αμμουλιανης-Ουρανουπολης ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 10.00 π.μ.



Κολυμβητές

Από την επίσκεψη της Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά στη Χαλκιδική. (foto)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε  η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής  με ομιλητή τη Φώφη Γεννηματά.
H N.E. Χαλκιδικής ευχατιστεί το κόσμο για τη μαζική προσέλευση του, γεμίζοντας την αίθουσα στο Δημοτικό Θέατρο Νέων Μουδανιών σε μια τόσο

Xορευτικά συγκροτήματα των πολιτιστικών συλλόγων , Σάρτης «Η Αφησιά» και Αγ.Νικολάου «Η Βουρβουρού» (foto)

O Πολιτιστικός Σύλλογος  Αγ. Νικολάου Ή Βουρβουρού ευχαριστεί  το Δήμο  Σιθωνίας, τη Δημοτική Κοινωφελή Υπηρεσία, το Τ.Δ. Αγίου Νικολάου, τα μέλη του Δ.Σ., τους φίλους εθελοντές, τους καταστηματάρχες και τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία και το τελικό αποτέλεσμα, των εκδηλώσεων της Αγ. Παρασκευής 2016. Τα συγχαρητήρια του Δ.Σ. στα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να πετύχουν για μια ακόμα φορά να δώσουμε την καλύτερη εικόνα του χωριού μας.
ΤΟ Δ.Σ.
26-7-16 Παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά συγκροτήματα

Νέος Πρόεδρος στον Φοίνικα Νικήτης

Τα ηνία στον Φοίνικα Νικήτης ανέλαβε ο Κώστας Γιαννακούδης με αντιπρόεδρο τον Κώστα Σιδηρόπουλο τον μέχρι χτες πρόεδρο της ομαδος.
 Καλή επιτυχία 

Δήμος Κασσάνδρας προσπάθειες ένταξης στο δίκτυο πόλεων του Αποστόλου Παύλου

Ο Δήμος Κασσάνδρας κινείται στο σκεπτικό ένταξης του (με βάση τη Ν.Φώκαια) στο δίκτυο πόλεων του Αποστόλου Παύλου. Πρόκειται για ενα project θρησκευτικού Τουρισμού που υλοποιείται με τη στήριξη του Υπουργείου Τουρισμου,του ΕΟΤ,του ΥΜΑΘ και της Π.Κ.Μ 
Χτες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συναντηση εκπροσώπων εμπλεκομένων Φορέων. 
Μετά από απόφαση του Δημαρχου , η Μαρία Παπαδημητρίου

Βαγιωνάς, Ερώτηση σχετικά με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις βερικοπαραγωγικές κοινότητες Πορταριάς και Σημάντρων Χαλκιδικής

Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων , κ. Ευάγγελο Αποστόλου
ΘΕΜΑ:
Χαλαζόπτωση – νεροποντή – ισχυρός άνεμος στις κοινότητες Πορταριά & Σήμαντρα του Δήμου Προποντίδας Χαλκιδικής κατ’ εξοχήν βερικοπαραγωγικές κοινότητες.
Κύριε Υπουργέ,

Ερώτηση του Κ.Κ.Ε. για υποστελέχωση του Γεν.Νοσοκομείου Χαλκιδικής

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Υγείας
Θέμα: Υποστελεχωμένο το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.
Προβλήματα στη λειτουργία του αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, εξαιτίας της

Ανετράπη ΙΧ και τυλίχθηκε στις φλόγες στην Κασσσάνρα Χαλκιδικής

Από θαύμα γλύτωσε σήμερα ένα 21χρονος Ρώσος  σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Χαλκιδική, κοντά στο χωριό Λουτρά Αγίας Παρασκευής.
Όπως γράφει το thestival.gr το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 6.30, όταν ο 21χρονος οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπό την επήρεια μέθης, έχασε τον έλεγχο

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πολυγύρου 29-7-16

Με 24 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνδριάζει την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016, στις 14:00, το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έκθεση Ιστορικών Αυτοκινήτων στο Δήμο Νέας Προποντίδας

Έκθεση Ιστορικών Αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Νέας Προποντίδας από το Σύλλογο Ιστορικών Αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος την Κυριακή 24 Ιουλίου.
Όσοι βρέθηκαν στο χώρο της μαρίνας στα Ν.Μουδανιά είχαν

Συναυλία τετραφωνικής χορωδίας του Π.Σ. Ιερισσού "Ο Κλειγένης" Σάββατο 30 Ιουλίου στις 9:00 μμ στο λιμάνι της Ιερισσού!


Υπάλληλος του Δήμου Σιθωνίας χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του Δήμου και ρυθμίζει την κυκλοφορία στον αιγιαλό του Αγ. Γεωργίου Νικήτης χωρίς απόφαση αρμοδίου οργάνου του Δήμου ίσως με προφορική έντολή!!

ο υπάλληλος που ελέγχει
Χθες πηγαίνοντας προς τη παραλία του Αγ. Γεωργίου Νικήτης συναντώ ενας κύριο μπροστά από τις γνωστές φορητές πινακίδες στον αιγιαλό να κατευθύνει τα αυτοκίνητα στο στενό αγροτικό δρόμο του Αγ.Γεωργίου . 
Τον ρώτησα ποιος είναι δίνοντας τα πλήρη στοιχεία μου και με ποια απόφαση κάνει αυτές τις ενέργειες .Φορούσε μπλουζακι του

Τετάρτη

Σκουριές Χαλκιδικής: Το ΚΑΣ γνωμοδότησε υπέρ της αυτοψίας αρχές Σεπτέμβρη από μέλη του στις αρχαιότητες

Αναβολή, αυτοψία, μεταφορά ή διατήρηση των αρχαιοτήτων που αποκαλύφθηκαν στις Σκουριές Χαλκιδικής;
Όλα τα ενδεχόμενα εξετάστηκαν χτες στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, όπου έπειτα από μια μαραθώνια συνεδρίαση και αφού ακούστηκαν όλες οι πλευρές (παράσταση είχαν ζητήσει τόσο μέλη της τοπικής κοινωνίας όσο και

Τρίτη

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, παραστάσεις «Τα σαράντα κλειδιά» σε Αγ.Νικόλαο 28-7 και Νικήτη 29-7

Ο Δήμος Σιθωνίας συνεχίζοντας για 2η χρονιά τη συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, φιλοξενεί την παράσταση «Τα σαράντα κλειδιά» σε σκηνοθεσία Ελένης Δημοπούλου, που βασίζεται σε ένα υπέροχο λαϊκό σκυριανό παραμύθι και συμπεριέλαβε στην ανθολογία του «Παραμύθια του λαού μας» ο Γιώργος Ιωάννου.
 Οι παραστάσεις θα δοθούν στον Άγιο Νικόλαο στις 28 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο  του Γυμνασίου-Λυκείου και στη Νικήτη στις 29 Ιουλίου στο Χοροστάσι στο παλιό χωριό.
Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν  στις 21:15 και η είσοδος είναι

Πώς καταρρέουν δυο «χρυσά» παραμύθια

Της Μαρίας Καδόγλου
Σιωπηλά και χωρίς θόρυβο στα Μέσα Ενημέρωσης, ο υπουργός Περιβάλλοντος έκανε μια αποφασιστική κίνηση ματ, στο σκάκι που παίζει εδώ και εννέα μήνες με την Eldorado Gold. Η πρόσφατη απόφαση επιστροφής στην εταιρία της Τεχνικής Μελέτης της μεταλλουργικής μονάδας χαλκού-χρυσού διαλύει δύο μεγάλους μύθους γύρω από τη

Φωτιά σε περιοχή της Μ.Παναγίας Χαλκιδικής προς διασταύρωση για Πλανά

60 στρέμματα δασικής έκτασης έχουν παραδοθεί στις φλόγες στην περιοχή της Μ.Παναγίας στο ύψος τη διασταύρωσης με το χωριό Πλάνα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική. Δύσκολο το έργο της πυρόσβεσης καθώς πνέουν δυνατοί άνεμοι.

'Ανατροπή στον Πολύγυρο' συλληπητήρια για Υποψ. Δημοτικό Σύμβουλό της.

Πρίν απο λίγο πληροφορηθήκαμε ένα θλιβερό γεγονός. Μας άφησε εντελώς ξαφνικά, ο αγαπημένος φίλος, συναγωνιστής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δήμο Πολυγύρου, Κώστας Βογιατζής. Ένας αγωνιστής της ζωής, ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλη την σημασία της λέξης. Εμείς που τον γνωρίσαμε, που μαζί πορευτήκαμε, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ! 

Αγνοείται 35χρονος στη Βουρβουρού Σιθωνίας Χαλκιδικής Βρέθηκε το φουσκωτό σκάφος του.

Βρέθηκε το φουσκωτό σκάφος του σε βραχονησίδα
Ένας 35χρονος αγνοείται από χθες το βράδυ στην περιοχή της Βουρβουρούς. Ο άντρας έκανε χθες, βόλτες με το φουσκωτό του σκάφος στην θαλάσσια περιοχή.  Η οικογένεια του ανησύχησε, καθώς η ώρα περνούσε και ο 35χρονος

Ξανά σε λειτουργία η ιστοσελίδα του Kickass Torrents

Το Kickass Torrentz, η ιστοσελίδα διαμοιρασμού αρχείων, ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία της και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι καλύτερο από ποτέ. Ωστόσο, αυτοί που σίγουρα θα δυσαρεστηθούν από αυτή την είδηση είναι οι κάτοχοι πνευματικώ

Θάνατος λουόμενης στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες (25-7-16), από τη θαλάσσια περιοχή Νέων Φλογητών Χαλκιδικής, 80χρονη ημεδαπή.
   Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ν.Μουδανιών, όπου

'Τσιτσάνη Ραμψωδία μετά μουσικής' Γερακινή 29 Ιουλίου στη σκάλα

Η Χορωδία Ορμύλιας σε συνεργασία με το Δήμο Πολυγύρου και τον πολιτιστικό φορέα "ΕΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ" οργανώνουν εκδήλωση με τίτλο "Τσιτσάνη Ραψωδία μετά μουσικής" παρουσιάζοντας, σε ένα σκηνικό “ουζερί”, στοιχεία από τη ζωή και το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη και ερμηνεύοντας τραγούδια του μεγάλου λαϊκού δημιουργού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Γερακινή, στη σκάλα
μεταλλείων, την Παρασκευή 29 Ιουλίου, στις 21:30. 
Διδασκαλία χορωδίας : Αντώνης Κωνσταντινίδης

Θεατρική Παράσταση "Black Out" 27 Ιουλίου Ανοιχτό Πολυγύρου

 Θεατρική Παράσταση "Black Out" του Jack Sharkey από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου, τη Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 στις 21:30, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου.
Μετά την επιτυχημένη παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου τον Μάιο, η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου, ανεβάζει την αστυνομική κωμωδία "Black Out" του Jack Sharkey σε σκηνοθεσία Ορέστη Τεάζη και στο Ανοιχτό Θέατρο.

Δευτέρα

Σιθωνία για όλους

Λιβάρι  Βουρβουρούς φωτο Περικλής Μεράκος
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΑΒΑΝΟΥ Καθημερινή
Η μεσαία χερσόνησος της Χαλκιδικής με τις εξωτικές παραλίες, τα παραδοσιακά χωριά και τα διάσημα κάμπινγκ εντυπωσιάζει χάρη στη μοναδική πολυμορφία της.
Είναι νωρίς το μεσημέρι, η μέρα ηλιόλουστη κι εμείς μόλις έχουμε φτάσει στον Αρμενιστή. Νιώθω λες και ξαφνικά

Παιδικά χορευτικά Πολιτιστικού ¨Η ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ" Εκδηλώσεις Αγ.Παρασκευής 2016 (foto)

24-7-16 Παραδοσιακοί χοροί από τα παιδικά  χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Βουρβουρού»Δασκάλα Εφη Κελιαφάνου
25-7-16 Ένα μουσικό ταξίδι από τη χορωδία του Κ.Α.Π.Η. Αγ. Νικολάου
26-7-16 Παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά συγκροτήματα των πολιτιστικών συλλόγων , Σάρτης «Η Αφησιά» και Αγ.Νικολάου «Η Βουρβουρού»
Ακολουθεί παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική

Ψαραντώνης Camping Armenistis 4 Αυγούστου


Ο Ψαραντώνης σε μια μοναδική συναυλία την Πέμπτη 4 Αυγούστου στο camping Armenistis στην Χαλκιδική.

Μαζί του η Νίκη Ξυλούρη στο τραγούδι, το μπεντίρ και την στάμνα, ο Γιάννης Παξιμαδάκης στο λαούτο και ο Λάμπης Ξυλούρης στο ούτι.
Τιμή εισιτηρίου (για τους επισκέπτες): 10€ 

Σκουρλέτης επίθεση στον Πιτσιόρλα, τι λέει για την εξώρυξη χρυσού στη Χαλκιδική .

Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα εξαπέλυσε μιλώντας Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93.4 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή δηλώσεις του πρώτου περί έναρξης της διαδικασίας πώλησης του 17% των μετοχών της ΔΕΗ.Όπως τόνισε «πρόκειται για μια 100% προσωπική άποψη του κ. Πιτσιόρλα και νομίζω ότι μπορώ να ξέρω καλύτερα από εκείνον που δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση ποιοι είναι οι σχεδιασμοί.
Σε ό,τι αφορά την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική και μετά την

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι " Ημέρες τοπικών προϊόντων & παραγωγών" του Δήμου Αριστοτέλη


 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι " Ημέρες τοπικών προϊόντων & παραγωγών" του Δήμου Αριστοτέλη με την 2η γιορτή Αριστοτελικών και Αθωνικών γεύσεων, (21-24/7/16) που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού του Έτους Αριστοτέλη, με αφορμή τα 2.400 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου.
Δυναμικό παρόν έδωσαν με την συμμετοχή τους 15 τοπικοί

4o Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 Ν.Μουδανιά 30-7-16



Υγεία-παραοικονoμία.Σαν την Χαλκιδική .... όλη η Χώρα.

Διάβασα την επιστολή - καταγγελία του αντιπροέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, για την
κατάσταση της περίθαλψης στην Χαλκιδική, όπως την αναδημοσιεύει το ΕΚΑΒNews:"Παίζουν με την υγεία του κόσμου στην Χαλκιδική"
Αναφέρει πρώτα -πρώτα, το μεγάλο ζόρι που τραβάνε οι γιατροί,

Κυριακή

Ξαφνικά σήμερα βροχή το γράψιμο σε αυτοκίνητα παρκαρισμένα στον Αγ.Γεώργιο Νικήτης

Αγ,Γεώργιος
Το απόγευμα σήμερα οι λουόμενοι πήγαν να πάρουν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε αγροτικό δρόμο, στην πίσω πλευρά του Αγ. Γεωργίου της Νικήτης και είδαν έκπληκτοι κλήσεις στα παπρίζ.
Απο πληροφορίες   , έγινε καταγγελία από άτομο της τοπικής αυτοδιοίκησης. 
 Στην παραλία τοποθετήθηκαν πινακίδες (για τις οποίες

Αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ από Χαλκιδική και Βόλο

Δύο αεροδιακομιδές, ενός 50χρονου άνδρα από την Χαλκιδική και ενός βρέφους από τον Βόλο, προς το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε σήμερα το ΕΚΑΒ.
Το πρώτο περιστατικό αφορούσε άνδρα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά από πτώση από ύψος δύο μέτρων, ο οποίος, λόγω

Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Made In Greece στο Λιμάνι Νικήτης 23-31 Ιουλίου 2016 (foto)


Φεστιβάλ για την προώθηση Ελληνικών προϊόντων, Ελλήνων παραγωγών & χειροτεχνών.  23-31/7/2016 ΝΙΚΗΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Το Φεστιβάλ Made In Greece διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, από τις 23 έως τις 31 Ιουλίου 2016, στo λιμάνι  της Νικήτης στην Χαλκιδική υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας.

Γιορτή σαρδέλας Ν.Ρόδα 25-7-16