powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

ΕΠΣΧ: Αποτελέσματα Α'&Β' Ερασσιτεχνικής 29-10-16

Α' Ερασιτεχνική 
7η Αγωνιστική 1ος Γύρος
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ          3-1  
ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 - ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 0-2  Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ- ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ  2-5  
Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ- ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ  0-2  
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ- ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ
ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ - Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ  
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ  
Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ   ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  

28η Οκτωβρίου 2016 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

φωτο άλμπουμ εδώ fb tom sakis
Κορυφώθηκαν χθες οι εκδηλώσεις εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στον Πολύγυρο με την παρέλαση των μαθητών (χωρίς αποδοκιμασίες πολιτικών  όλα πάνε καλά !!! λόγω κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ). Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Ιωάννης Παντής, και την Βουλή ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Βαγιωνάς,  Παρών στην εκδήλωση και η βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής Σωτηρία Βλάχου. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο

ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ 28η ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Παρασκευή

Μενουδάκος: Η απόφαση του ΣτΕ δεν είναι αντίδραση των μελών του σε προσπάθεια εκβιασμού τους

Να μην παρερμηνεύεται η απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες ζητά ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τέως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Κωνσταντίνος Μενουδάκος, σε ανάρτησή του στο

Πέμπτη

Απάντηση του Υπουργείου στην ερώτηση του Βουλευτή Χαλκιδικής κ. Γ.Βαγιωνά για την τραγική κατάσταση της υγείας στην Χαλκιδική.

Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Χαλκιδικής Γ.Βαγιωνάς  στην αρχή της τουριστικής περιόδου   για την υποστελέχωση του Γεν.Νοσοκομείου Χαλκιδικής  και την ενίσχυση των δομών Υγείας  με προσωπικό ( γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους ΕΚΑΒ). Με την απάντηση  ο Αν.Υπουργός  κ.Πολάκης τον Οκτώβριο επιβεβαιώνει ότι οι εναπομείναντες γιατροί δεν επαρκούν να καλύψουν με ενεργείς εφημερίες  στις κλινικές και τα εργαστήρια για ολόκληρο το μήνα . Συγκεκριμένα από 1-1-10 μέχρι 31-12-15 αποχώρησαν 21 γιατροί και προλήφθηκαν 11. Την τελευταία διετία υπηρετούν 8 επικουρικοί και άμεσες ενέργειες ήταν οι μετακινήσεις γιατρών από τα Κέντρα Υγείας.
Η  απάντηση  και η ερώτηση.

2η Ομάδα Βιωματικού Σεμιναρίου Διευθυντών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής 31/10&1/11/2016

Tο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕΧ συνδιοργανώνει με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε.Χ. «ΠΝΟΗ» και σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μια σειρά διήμερων βιωματικών σεμιναρίων για τους Διευθυντές όλων των βαθμίδων των Σχολείων Ν. Χαλκιδικής με τίτλο:
 «Για μια συνολική προσέγγιση των συμπεριφορών των μαθητών»

Δωρεάν υλοτόμηση για καυσόξυλα κατοίκων περιοχής του Δήμου Αριστοτέλη.

Δασαρχείο Αρναίας.
Ανακοινώνεται ότι οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του Δήμου Αριστοτέλη, από την 1η έως την 30η Νοεμβρίου 2016, θα μπορούν να υλοτομούν, χωρίς την καταβολή τιμήματος, καυσόξυλα ατομικών αναγκών από δασικές εκτάσεις που θα τους υποδειχθούν από υπαλλήλους

Ιγγλέζη στη βουλή 2.35 ευρώ το 2014 η πράσινη ελιά Χαλκιδικής !!! και με...new look hair

Το βίντεο ανεβασμένο από το facebook    Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής  ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
 και περιμένουν τα  σχόλιά σας .

ΕΠΣΧ: Αποτελέσματα - Βαθμολογία Α' Ερασιτεχνικής 26-10-16

 Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ   2016 - 2017.
6η Αγωνιστική 1ος Γύρος
ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ         1-1
 Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ         2-0
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005         1-1
 ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ- ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ   1-2
 ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ- ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ   3-0α.α.
ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ- Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ   6-0
 ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ          2-0
ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ - Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ          2-2
7η Αγωνιστική  1ος Γύρος

Τετάρτη

Τουριστική έκθεση Philoxenia 2016 - Πρόσκληση συμμετοχής προς τους επαγγελματίες του Δήμου Αριστοτέλη

Ο Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία με την Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων, Δημοτική ΑΕ, στα πλαίσια της Τουριστικής προώθησης του Δήμου μας και των Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν, θα συμμετάσχουν στην 32η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιείται παράλληλα με τη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, Hotelia. 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Ημερομηνία: 18 – 20 Νοεμβρίου 2016

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους της Καρίνας Λογοθέτη στη Βουρβουρού Αγ.Νικολάου Χαλκιδικής.

Τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους «Βουρβουρού» της Καρίνας Λογοθέτη πραγματοποιούνται τις μέρες αυτές στις γεμάτες από αυθεντική φυσική ομορφιά παραλίες της Βουρβουρούς.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Όλα είναι στη Βουρβουρού εκτός από μια σκηνή στην παραλία Νικήτης, καθώς το σενάριο απαιτεί εικόνες στο ηλιοβασίλεμα.

Περισσότερα και φωτογραφίες στο site του Δήμου Σιθωνίας εδώ 

Ημερίδα για τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής 26/11/16 - Πρόγραμμα.



ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

26η Οκτωβρίου 2016
Γενικός σημαιοστολισμός  των Δημοσίων, Δημοτικών, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών και ιδιωτικών καταστημάτων, όλων των σπιτιών, από 8ης πρωϊνής της 26ης Οκτωβρίου 2016 και μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2016.
27η Οκτωβρίου 2016

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ν.Μουδανιών (φωτο)

Το ΚΔΑΠ Ν.Μουδανιών Δήμου Ν. Προποντίδας, ένα από τα πέντε νέα ΚΔΑΠ που λειτουργούν στο Δήμο Ν.Προποντίδας εκ των οποίων τα δύο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, εγκαινίασε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ.Εμμανουήλ Καρράς.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Καρράς τόνισε πως πετύχαμε και λειτουργούν πέντε νέα ΚΔΑΠ στο Δήμο Ν.Προποντίδας με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων

Στην τελική ευθεία η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης - Σμύρνης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Σμύρνη, μέσω Μυτιλήνης, ένα δρομολόγιο που αναμένεται να ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2017 και να αποφέρει σημαντικά οικονομικά, αλλά και τουριστικά οφέλη στην πόλη, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στην διάρκεια

Ο Διευθυντής της Αεροπορίας Στρατού δεν "χώρεσε" στο ελικόπτερό του !!

Του Λάμπρου Τζούμη*
Υποστρατήγου ε.α
Στη Σύρο βρέθηκε προχθές ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος προκειμένου να παραστεί στην τελετή υπογραφής μνημονίου συνεργασίας, για τη λειτουργία βάσεων υποστήριξης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ. 
Για το σκοπό αυτό ένα Ε/Π ΝΗ 90, με τα απαραίτητα πληρώματα

Έκθεση Αγιογραφίας Γιώργου Κουζούχα 28-30/10/16

Το μέλος του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου , Γιώργος Κουζούχας , παρουσιάζει το έργο του με μια έκθεση Αγιογραφίας .
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην οικεία Παραλή στον πεζόδρομο Πολυγύρου.
Διάρκεια έκθεσης :28-30 Οκτωβρίου 2016
Ώρες λειτουργίας : Παρασκευή 28/10 19:00 - 22:00 , Σάββατο 29/10 & Κυριακή 30/10 17:00 - 21:00 .

Τρίτη

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας "Βουρβουρού". Συνέντευξη της σκηνοθέτιδας Καρίνας Λογοθέτη.

Φωτογραφίες Ντίνας Κούρα, είναι  ένα τμήμα των γυρισμάτων  και στην παραλία Νικήτης Χαλκιδικής.
Η “Βουρβουρού”Είναι μια ιστορία μέσα από τα μάτια ενός 6χρονου αγοριού που αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα της ζωής σαν παραμύθι.
Η σκηνοθέτιδα Καρίνα Λογοθέτη σε συνέντευξη στο site του SAE

Πολύγυρος Χαλκιδικής. Πλήθος κόσμου συνόδεψε τον Γιατρό Δημήτρη Πετρίδη σήμερα στην τελευταία του κατοικία (βιογραφικό)..

Δ.Πετρίδης Βιβλίο 'Ο θάνατος, οι θρησκείες
 και η ιδεολογία του φόβου'
Ο Δημήτρης  εκτός από εξαίρετος γιατρός , ήταν και αγωνιστής της Δημοκρατίας και συγγραφέας.
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 27 Δεκεμβρίου 1952, όπου μεγάλωσε και τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Από το 1970 που πέρασε στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, έμενε κυρίως στη Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας να

Η «μάχη» της Σουρωτής: Ενα ευρώ ανά μετοχή προσφέρουν Coca - Cola και Ιβάν Σαββίδης

Όχι μόνο αγοραστή, αλλά και... ξενοδοχείο καλούνται να επιλέξουν οι μικρομέτοχοι της «Σουρωτής», καθώς Coca - Cola HBC και όμιλος Ιβάν Σαββίδης όρισαν τις ημέρες, τις ώρες και τον τόπο για την εξαγορά των μετοχών της ιστορικής εταιρείας εμφιάλωσης ανθρακούχου νερού. Όπως γραφει η Καθημερινή  αμφότεροι σημειωτέον προσφέρουν ένα ευρώ ανά μετοχή. 
Ειδικότερα, η Coca - Cola HBC καλεί τους μετόχους στο

Φέτα και εξισωτικές βγάζουν στους δρόμους τους Έλληνες κτηνοτρόφους

Τη συμπαράστασή της στις σημερινές κινητοποιήσεις που έγιναν στη Λάρισα με αφορμή τις «δυσάρεστες», όπως χαρακτηρίζουν, εξελίξεις στην ονομασία της φέτας και τα προβλήματα στις πληρωμές με την εξισωτική των ετών 2013 και 2014, εκφράζει με σημερινή της ανακοίνωση, η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του Βιολογικού Πολυγύρου – Καλυβών

Η εκτέλεση ενός ακόμα σημαντικού έργου που διασφαλίζει την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στο Δήμο Πολυγύρου ξεκινά τις επόμενες μέρες. Πρόκειται για το έργο «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων και διάθεσης Πολυγύρου – Καλυβών Δήμου Πολυγύρου» προϋπολογισμού 9.873.949,09 ευρώ, η

Η επιτραπέζια ελιά κερδισμένη στο budget του προγράμματος προώθησης.

H ελληνική επιτραπέζια ελιά, µέσω της  Πανελλήνιας Ένωσης Μεταποιητών – Τυποποιητών – Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών (ΠΕΜΕΤΕ),  εξασφάλισε τα 4 από τα 8 κοινοτικά προγράµµατα προώθησης για φέτος. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε µόλις 8 από τα 41 προγράµµατα προώθησης αγροτικών προϊόντων που υπέβαλε  η χώρα µας. Σύµφωνα µε ασφαλείς

Ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ν. Προποντίδας

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας εντάχθηκε, μετά από πρόταση χρηματοδότησης, με τίτλο “Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ν. Προποντίδας” στο επιχειρησιακό πρόγραμμα “Κεντρική Μακεδονία 2014-2020” (υπ'αριθμ.:6879/10.10.2016 απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ΑΔΑ:6ΒΩ37ΛΛ-Ο1Ο). Η πρόταση κατατέθηκε στο πλαίσιο της πρόσκλησης

Γιορτή τσίπουρου στην 'Τσέσμα' Αγ.Νικολάου Χαλκιδικής 26-10-16

Η Γ΄Λυκείου Αγ. Νικολάου με υποστηρικτή την  Ομάδα Πυροπροστασίας Εθελοντών Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής Ο.Π.Ε.Α.Ν. "Ιταμος" διοργανώνει και φέτος την καθιερωμένη Γιορτή Τσίπουρου στην «Τσέσμα» την ημέρα γιορτής του Αγ.Δημητρίου 26 Οκτωβρίου, με άφθονο ποτό και φαγητό.
Ομάδα Πυροπροστασίας Εθελοντών Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής Οπεαν "Ιταμος"

ΕΠΣΧ: Διαιτητές αγώνων Α΄ Ερασιτεχνικής 26-10-16

Τετάρτη 26 Οκτ. 2016   Ώρα : 16:00
1 ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΗΜΑΙΑΚΗΣ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ - ΧΑΡΤΑΒΕΛΑΣ
2 Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - ΓΚΑΝΤΙΝΟΣ - ΧΡΥΣΑΪΔΗΣ  
3 ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΛ. - ΓΟΥΤΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ  
4 ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΓΑΠΙΔΗΣ - ΑΓΓΙΔΗΣ  
5 ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΣΙΡΩΝΑΣ   ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ 
6 ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΣ. - ΚΕΛΑΖΟΓΛΟΥ - ΚΑΤΡΑΝΤΖΗΣ
epshalkidikis.gr

Οι κομμουνιστές στη φυλακή, ο αντιπρόεδρος Άδωνις και το ψυχιατρείο !!

Πάντα λέγαμε ότι ο Άδωνις είναι για δέσιμο και μας έλεγαν υπερβολικούς. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι ο Άδωνις Γεωργιάδης σε βάζουν στο ψυχιατρείο. Στην Ελλάδα σε κάνουν αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δευτέρα

Μας άφησε χθες το απόγευμα ο αξιόλογος γιατρός του Γ.Ν.Χαλκιδικής Δημήτρης Πετρίδης . Η συγκινητική ανάρτηση στο facebook ενός φίλου.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Χαλ/κής
Έφυγε χθες το απόγευμα από τη ζωή ο συνάδελφος και φίλος Δημήτρης Πετρίδης . Η καλή μαρτυρία ασθενών  και συναδέλφων θα τον συνοδεύει πάντα. Καλό κατευόδιο Δημήτρη
Σύμφωνα με την Ένωση Ιατρών η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 3:00 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου στον Πολύγυρο
Ένας φίλος έφυγε από κοντά μας...  από τον Δημήτρη Οικονόμου 

Ποινές κάθειρξης μέχρι και 10 έτη για τα κλεμμένα λείψανα της Αγίας Αναστασίας.

Μάταιη αποδείχθηκε η προσπάθεια του δικαστηρίου να τους αποσπάσει κάποια πληροφορία για τον εντοπισμό των ιερών λειψάνων. 
Ποινές κάθειρξης, που φθάνουν έως τα 10 έτη, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε έξι Ρουμάνους, που κατηγορούνταν ότι ρήμαξαν ιερούς ναούς της Βορείου Ελλάδος, αφαιρώντας, από ιερά κειμήλια, μέχρι λείψανα αγίων.  Ανάμεσα στους ναούς - «στόχους» της σπείρας περιλαμβάνεται το πατριαρχικό μοναστήρι της Αγίας Αναστασίας

Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών Χαλκιδικής-ΑΠΕΧΩ (από τις εκλογές για τα ΠΥΣΔ(Π)Ε –ΚΥΣΔ(Π)Ε) ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ… ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στην υπεράσπιση της ζωής μου !

ΑΠΕΧΩ (από τις εκλογές για τα ΠΥΣΔ(Π)Ε –ΚΥΣΔ(Π)Ε)  ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ… ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ    στην υπεράσπιση της ζωής μου !
ΑΠΕΧΩ από τις εκλογές για τα ΠΥΣΔ(Π)Ε-ΚΥΣΔ(Π)Ε
  • Γιατί η συμμετοχή σε αυτά τα όργανα δημιουργεί αυταπάτες ότι τάχα οι εκπαιδευτικοί δια αντιπροσώπων μπορούν να συνδιοικήσουν με την κυβέρνηση.
  • Γιατί τα λεγόμενα, ψευδώς, «συνδιοικητικά όργανα» έχουν φτιαχτεί (όχι μόνο στην εκπαίδευση και όχι μόνο στη χώρα μας) για να μπλοκάρουν τους αγώνες και τις διεκδικήσεις, να δίνουν μεγαλύτερη βάση στήριξης στις

Σκουριές και μηχανικοί.

του Φραγκίσκου Ρηγόπουλου, μέλος του σχήματος #block_tee Αριστερή Κίνηση Εργαζόμενων & Ανέργων Μηχανικών
Το κίνημα της Χαλκιδικής, εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων και των δυναμικών κινητοποιήσεων. Συμπυκνώνει τις

Δήμος Πολυγύρου πρόσληψη 5 Γυμναστών με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Το Μορφωτικό Πολιτιστικό Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» ανακοινώνει την πρόσληψη πέντε (5) Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως 31-07-2017 με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Άθληση για όλους» περιόδου 2016-2017.
Κατεβάστε την προκήρυξη εδώ.
polygyros.gr

Oμάδα εθελοντών Δραγουντέλι 'ΟΠΕΔΤ΄, συμμετοχή στο 13 πέρασμα του βουνού 23-10-16 (φωτο)

Μετά από την πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου "Τα συκιωτάκια" η ομάδα μας συμμετείχε στο 13ο πέρασμα "ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ"  (διοργανωση Πολιτιστικός Σύλλογος "Ο Παρθενώνσυνοδεύοντας τους περιπατητές που περπάτησαν από την Κερασιά προς Παρθενώνα μέσω του ορεινού όγκου της Σιθωνίας διανύοντας μία απόσταση 23 χλμ.
Η διαδρομή από Συκιά είναι η τρίτη χρονιά για φέτος και οι συμμετέχοντες που έδωσαν το παρών ξεπέρασαν τα
100 άτομα και τους αξίζει πολλά συγχαρητήρια .

ΕΠΣΧ: Βαθμολογίες Α',Β΄,Γ' ερασιτεχνικής 23-10-16


1.399.379 ευρώ στον Δήμο Προποντίδας για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών Δήμων - Οι Δήμοι

Νέες αποφάσεις, ύψους 52.945.224,100 € για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων Δήμων προς τρίτους, υπέγραψε ο Υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας.Για τον δήμο Ν. Προποντίδας το ποσό ανέρχεται  στο 1.399.379 (διαύγεια εδώ)
Η επιχορήγηση θα πραγματοποιηθεί, με χρέωση του λογαριασμού

Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στη Δ.Κ.Σημάντρων

Σήμαντρα
Ανατέθηκαν οι μελέτες που αφορούν το έργο: “Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Δ.Κ. Σημάντρων (Αρχιτεκτονική, Ειδική Αρχιτεκτονική, Στατική, Ηλεκτρομηχανολογική, Γεωτεχνική και Τεύχη Δημοπράτησης – Σ.Α.Υ. - Φ.Α.Υ.) με την υπ'αριθμ.312/02-08-2016 Α.Ο.Ε. (Α.Δ.Α.:6ΙΖΜΩΚΤ-3ΘΔ). Οι αντίστοιχες μελέτες

Ορμύλια συναυλία με τους Κόζα Μόστρα για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Μάκη 30-10-16

Στην στάδιο Ορμύλιας την Κυριακή 30 Οκτωβρίου ώρα 19:00 τα παιδιά του Λυκείου Ορμύλιας διοργανώνουν, προς τιμήν τους, μια συναυλία για να βοηθήσουν ένα παιδί και συντοπίτη τους, τον μικρό Μάκη, το οποίο πάσχει από σοβαρή ασθένεια και χρήζει άμεσης νοσηλείας. Η Νεολαία στηρίζει ενεργά τέτοιου είδους εκδηλώσεις και σας καλεί όλους και όλες να συμμετέχετε στην συναυλία και να προμηθευτείτε εισιτήρια
από τα παρακάτω σημεία προπώλησης:
- ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

«ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» θεατρικές παραστάσεις για τα σχολεία της Περιφ.Κεν.Μακεδονίας

Η έναρξη των παραστάσεων πραγματοποιείται στις 10:30, στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) και την παράσταση θα παρακολουθήσουν, τιμής ένεκεν, το 5ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και το Γυμνάσιο Σταγείρων Χαλικιδικής.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις- κλειστό τμήμα της Ν.Μουδανιών σήμερα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στα πλαίσια του εορτασμού του Πολιούχου Αγ. Δημητρίου και της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στον κεντρικό Δήμο της πόλης μας όπου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις.
Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι:
α. ΔΕΥΤΕΡΑ
(1) Σήμερα Δευτέρα από τις 07.30΄- 16.00΄θα διακοπεί η

Κυριακή

Ο Τσίπρας «κόντυνε» τον Σκουρλέτη στον ΣΥΡΙΖΑ – Δηλώσεις δυσαρέσκειας από τον υπουργό

«Ή το Υπουργείο Ενέργειας ή ....τίποτα»
Τη δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό του από το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν πρωτοβουλίας του Αλέξη Τσίπρα τόνισε σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, Πάνος Σκουρλέτης.
Μιλώντας με δημοσιογράφους υπογράμμισε πως εφόσον δεν βρισκόταν στην αρχική τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα δεν είχε

Αποτελέσματα- Βαθμολογία Β' & Γ' Εθνικής ομάδων μπάσκετ Χαλκιδικής 23-10-16

Β΄Εθνική (Βορράς )
Στρατώνι-Φίλιππος Βέροιας  79-54
Πευκοχώρι-Χαρίλαος Τρικούπης  77-75
Πολύγυρος-Ερμής Αγιάς  94-96 (2ηπαρ.)
Ασπίδα Ξάνθης-Πιερικός Αρχέλαος 72-51
Αγρίνιο-Καστοριά 66-73
Γέφυρα-ΧΑΝΘ 77-72
Αίας Ευόσμου-Ανατόλια 56-68
Ερμής Λαγκαδά-Καρδίτσα 74-69
Η επόμενη αγωνιστική (5η, 30/10)

Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής, Αποτελέσματα Α',Β',Γ' κατηγορίας 22-23/10/16


A' Ερασιτεχνική 5η Αγωνιστική 1ος Γύρος
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ -  Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ        2-2
ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ        1-3
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΝΕΟΣ Π.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ  0-5
ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ      0-0
ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ - ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ  0-1
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ  0-3α.α.
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ-ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ 1-3
Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1-2
Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ   ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκουριές πορεία 23-10-16 υπάρχουν ακόμη κάποιοι που αντιστέκονται στην καταστροφή (foto-video).

Με σύνθημα «Συνεχίζουμε μέχρι να φύγουν»,ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής 300 περίπου άτομα από το Χονδρό Δέντρο την ανάβαση στον Κάκκαβο, στην πορεία που διοργάνωσαν οι Επιτροπές Αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.
 Στην πορεία συμμετέχουν και άτομα του κινήματος που

Θα κλείσουν πάλι στις 2 Νοεμβρίου όλα τα σχολεία της χώρας , επειδή έχουν «κομματικές» εκλογές ;

Κλειστά θα είναι την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, όλα τα σχολεία (Δημοτικό έως Λύκειο) της χώρας, λόγω των εκλογών των εκπαιδευτικών!
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το υπ' αρ.πρωτ. Φ.350/53/147271/Ε1/13-9-2016 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, και ΚΥΣΔΕ θα διεξαχθούν την

Β.Αποστόλου: Μέχρι τέλος Οκτωβρίου η προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης στους αγρότες

Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα δοθεί στους αγρότες η προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης που θα πλησιάσει το 1 δισ. ευρώ, δηλώνει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος παράλληλα επισημαίνει ότι θα ξεπεράσει το 1,5 δισ. ευρώ το

Αύριο η δίκη των έξι Ρουμάνωνγια την κλοπή λειψάνων,από τη Μονή Αγίας Αναστασίας

Συνεχίζεται αύριο η δίκη ενώπιον του δευτεροβάθμιου Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων των έξι Ρουμάνων δραστών κλοπής το 2012 ιερών λειψάνων και κειμηλίων από την Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας , την εκκλησία του Αγίου Μηνά και άλλες εκκλησίες.
Η Ιερά Μονή στη δίκη αυτή παρίσταται ως πολιτική αγωγή, ζήτημα που έχει και νομικό ενδιαφέρον, με συνηγόρους του