powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

‹Πάγωσε όλη η Παιδεία› , κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες της Χαλκιδικής και αύριο 10-1-17.

Ανακοινώσεις Δήμων.
Κλειστά και αύριο Τρίτη 10/1 όλα τα σχολεία του Δήμου Σιθωνίας
Με απόφαση του Δημάρχου Σιθωνίας δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 όλες οι Σχολικές Μονάδες Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Σιθωνίας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (παγετός - χιονόπτωση ), που επικρατούν στην περιοχή.

Σάρτη
Τορώνη







Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων του Δήμου Πολυγύρου (Δευτέρα 9-1-2017 για Τρίτη 10-1-2017)

 Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται πως και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε ολόκληρο τον Δήμο δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Από το ΝΠΔΔ "Αριστοτέλης" αντίστοιχα ανακοινώνεται ότι οι παιδικοί σταθμοί σε όλο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου.

Τέλος, σύμφωνα με σχετική απόφαση, κλειστό θα παραμείνει και την Τρίτη το Στέκι Αλληλεγγύης. 

Η επόμενη ανακοίνωση θα αναρτηθεί αύριο νωρίς το απόγευμα μετά από εκτίμηση της κατάστασης.



Διακοπή μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Αριστοτέλη, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω παράτασης των έκτακτων καιρικών φαινομένων
Κλειστές θα παραμείνουν και αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω παράτασης των έκτακτων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεων και παγετού), όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου, τόσο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία), όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια), καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη.

Ενημερώνουμε γονείς και μαθητές, πως η Δημοτική Αρχή θα επανέλθει με νεότερη, σχετική ανακοίνωση, σε περίπτωση νέας παράτασης των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Γραφείο Επικοινωνίας & Δ. Σχέσεων
Δήμου Αριστοτέλη

Κλειστά τα σχολεία αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, σε όλο το Δήμο Ν.Προποντίδας.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου, σε όλο το Δήμο Νέας Προποντίδας λόγω παγετού.

Ο Δήμαρχος 



ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσάνδρεια 9/1/17
ΠΕΡΙΦ.ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αρ. Απόφασης: 2
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΤΗΛ 2374350114-115-150

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΘΕΜΑ: «Κλείσιμο σχολείων Δήμου Κασσάνδρας λόγω επικινδυνότητας».

Ο Δήμαρχος Κασσάνδρας

Έχοντας υπόψη:
Έχοντας υπόψη:
1) Τις διατάξεις των άρθρων 58 και 94 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/07-06-2010) τ. Α΄ «Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης».

2) Την επικινδυνότητα λόγω παγετού, της αναμενόμενης χιονόπτωσης, των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και της κατάστασης των σχολικών μονάδων

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι

1) Το κλείσιμο όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κασσάνδρας και των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου και της ΚΕΔΗΚ, για την 10η του μηνός Ιανουαρίου 2017.
2) Την επανεκτίμηση της κατάστασης για τις επόμενες ημέρες και έκδοση σχετικής ανακοίνωσης
3) Με υπευθυνότητα των διευθυντών να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί και οι σύλλογοι γονέων των εν λόγω σχολείων

Η παρούσα αναρτάται στο διαδίκτυο

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Εμμανουήλ Καρράς