powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Προγραμματισμός Αναρτήσεων Δασικών Χαρτών - στις 10-2-17 για τη Χαλκιδική.

Πρόγραμμα ανάρτησης  των δασικών χαρτών καταρτίστηκε από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΝ .
Η σχετική εγκύκλιος  εδώ  στάλθηκε στις δασικές υπηρεσίες, η ανάρτηση δασικών χαρτών θα ξεκινήσει την  Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017.
ΘΕΜΑ: Προγραµµατισµός Αναρτήσεων ∆ασικών Χαρτών. 

Κατόπιν τής συνεργασίας µας µε τις υπηρεσίες σας και την ΕΚΧΑ Α.Ε., για την εφαρµογή και υλοποίηση  τής ανωτέρω β΄ σχετικής απόφασης Αναπληρωτή Υπουργού Π.ΕΝ., καθώς και µε δεδοµένη την ανάγκη  συντονισµένης και κλιµακούµενης τής διαδικασίας τών αναρτήσεων τών δασικών χαρτών, καταρτίστηκε 
σχετικό πρόγραµµα, που έχει ως ακολούθως: 

Επισηµαίνουµε ότι ο θεωρηµένος δασικός χάρτης συνοδευόµενος από τον ‘’ιστορικό ορθοφωτοχάρτη’’ θα  αποστέλλεται στην ΕΚΧΑ Α.Ε., οπωσδήποτε µία (1) τουλάχιστον εβδοµάδα πριν την προγραµµατισµένη  ηµεροµηνία ανάρτησης.
 Ταυτόχρονα, τα ανωτέρω θα αποστέλλονται και στο Τµήµα ∆ασολογίου,  Απογραφής & Θεµατικής Υποστήριξης ∆ικαιωµάτων ∆ηµοσίου τής ∆/νσης ∆ασικών Έργων & Υποδοµών τής \υπηρεσίας µας. Κατ’ εξαίρεση για τις ∆/νσεις ∆ασών που είναι προγραµµατισµένες να εκτελέσουν τις  αναρτήσεις των οικείων δασικών χαρτών την 13η  Ιανουαρίου 2017 δεν οφείλεται η τήρηση τής ανωτέρω προθεσµίας, εφόσον έχουν, ήδη, αποστείλει τα θεωρηµένα και λοιπά στοιχεία των προς ανάρτηση δασικών 
χαρτών. 
Η απόφαση τής ανάρτησης τού δασικού χάρτη, διαµορφούµενου τού υποδείγµατος ανάλογα και  σύµφωνα µε το παραπάνω στ΄ σχετικό, θα γνωστοποιείται ηλεκτρονικά, άµεσα εντός τής ηµέρας έκδοσής  της, οµοίως ανωτέρω, στην ΕΚΧΑ Α.Ε. και στην υπηρεσία µας. 
Επιπλέον, να δίδεται ιδιαίτερη µέριµνα για  την τήρηση των προβλεποµένων στην απόφαση (παράγραφος 2.2 γ΄ σχετικού) για την ευρύτατη  δηµοσιοποίηση τής ανάρτησης και τής προθεσµίας υποβολής των αντιρρήσεων. Στα πλαίσια αυτά, η 
ανωτέρω απόφαση να γνωστοποιείται, αµελλητί, και στους όµορους Ο.Τ.Α. των περιοχών ανάρτησης των  δασικών χαρτών. Σηµειώνεται, επίσης, ότι η χωρική αρµοδιότητα των συνιστούµενων ΣΥΑ∆Χ, εφόσον αυτά  είναι περισσότερα τού ενός, επεκτείνεται και καλύπτει ολόκληρη την περιοχή ανάρτησης τού δασικού χάρτη για το καθένα από αυτά. 
Τέλος, µε τη λήψη τού παρόντος να προβείτε στις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες και πράξεις για την  υλοποίηση των αναρτήσεων, απαρέγκλιτα, εντός των τασσόµενων ηµεροµηνιών. 
 Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ 
ΓΕΝΙΚΗΣ ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 
 Κων. ∆ηµόπουλος