powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Κλειστές οι σχολικές μονάδες της Χαλκιδικής για αύριο 11-1-17 , υπολειτουργούν δημόσιες υπηρεσίες

Κλειστές θα παραμείνουν και αύριο σχολικές μονάδες της Χαλκιδικής με αποφάσεις των Δημοτικών αρχών. Υπολειτουργούν ή δεν λειτουργούν δημόσιες υπηρεσίες όπως και η Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής . Το Νοσοκομείου λειτουργεί κανονικά, (με εργαζόμενους να κάνουν και διπλή βάρδια) , σήμερα 10-1-16 δεν υπήρχε πρόβλημα πρόσβασης στον Τεχν.Νεφρό , στην ανηφόρα του προαύλιου χώρου και στον και κεντρικό δρόμο. 

Βέβαια το προσωπικό κάνει διπλή βάρδια επειδή οι αντικαταστάτες εκτός Πολυγύρου δεν μπορούν να έρθουν . (Η κ. Δ/τρια του Νοσοκομείου ας επανεξετάσει το πρόβλημα με τις διπλές βάρδιες που απαγόρευσε σε όλους ανεξαιρέτως , και τώρα που υπάρχει έκτακτη ανάγκη  τις αποδέχεται λειτουργώντας κατα το δοκούν !  )
Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί στον Δημοσιο Τομέα που εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να ‹ λουφάρουν›

ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ
Κλειστά τα σχολεία και αύριο Τετάρτη 11/1 στο Δήμο Σιθωνίας
Λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και του παγετού, με απόφαση του Δημάρχου Σιθωνίας δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 11 Ιανουραίου όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Σιθωνίας.

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων του Δήμου Πολυγύρου (Τρίτη 10-1-2017 για Τετάρτη 11-1-2017)
Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται πως και αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε ολόκληρο τον Δήμο δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Από το ΝΠΔΔ "Αριστοτέλης" αντίστοιχα ανακοινώνεται ότι οι παιδικοί σταθμοί σε όλο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου.

Τέλος, σύμφωνα με σχετική απόφαση, κλειστό θα παραμείνει και την Τετάρτη το Στέκι Αλληλεγγύης. 

Η επόμενη ανακοίνωση θα αναρτηθεί αύριο μετά από εκτίμηση της κατάστασης.

ΔΗΜΟΣ Ν.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ 
Κλειστά τα σχολεία αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, σε όλο το Δήμο Ν.Προποντίδας.
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, σε όλο το Δήμο Νέας Προποντίδας λόγω χιονόπτωσης και παγετού.
Ο Δήμαρχος

Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ν.Μουδανιών του Οργανσιμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν.Προποντίδας θα παραμείνει κλειστός και αύριο Τετάρτη 11/1/2017 λόγω συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.
Ο Προεδρος
Εμμανουήλ Μπέης

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Διακοπή μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Αριστοτέλη, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, λόγω παράτασης των έκτακτων καιρικών φαινομένων
Κλειστές θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, λόγω παράτασης των έκτακτων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεων και παγετού), όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου, τόσο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία), όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια), καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη.
Ενημερώνουμε γονείς και μαθητές, πως η Δημοτική Αρχή θα επανέλθει με νεότερη, σχετική ανακοίνωση, σε περίπτωση νέας παράτασης των έκτακτων καιρικών φαινομένων.
Γραφείο Επικοινωνίας & Δ. Σχέσεων
Δήμου Αριστοτέλη