powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Κλεστές και αύριο 12-1-17 οι σχολικές μονάδες Ν.Χαλκιδικής. Ανακοινώσεις Δήμων.

@ Αυτό το περι κλεισίματος όλων των σχολείων και των παιδικών σταθμών σε κάθε κακοκαιρία, πρέπει να αλλάξει , τα σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά , οι εκπαιδευτικοί στις θέσεις τους  οι αποφάσεις περι κλεισίματος της κάθε σχολικής μονάδας τεκμηριωμένες,  και οι γονείς να είναι ποιο υπεύθυνοι.  
 ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ
Κλειστά τα σχολεία και αύριο Πέμπτη 12/1 στο Δήμο Σιθωνίας

Για τέταρτη μέρα αύριο θα παραμείνουν κλειστά  τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Σιθωνίας.  Με απόφαση του Δημάρχου Σιθωνίας δεν θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 12 Ιανουραίου τα σχολεία του Δήμου, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και του παγετού.
ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων του Δήμου Πολυγύρου ( για Πέμπτη 12-1-2017)
πό τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται πως και αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε ολόκληρο τον Δήμο δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.
Από το ΝΠΔΔ "Αριστοτέλης" αντίστοιχα ανακοινώνεται ότι οι παιδικοί σταθμοί σε όλο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου.
Τέλος, σύμφωνα με σχετική απόφαση, κλειστό θα παραμείνει και την Πέμπτη το Στέκι Αλληλεγγύης. 
Η επόμενη ανακοίνωση θα αναρτηθεί αύριο μετά από εκτίμηση της κατάστασης.
ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ
Κλειστά τα σχολεία αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, σε όλο το Δήμο
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, σε όλο το Δήμο Νέας Προποντίδας λόγω χιονόπτωσης και παγετού.
Ο Δήμαρχος 
Εμμανουήλ Καρράς
ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Διακοπή μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Αριστοτέλη, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, λόγω συνέχισης των έκτακτων καιρικών φαινομένων
Κλειστές θα παραμείνουν και αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, λόγω συνέχισης των έκτακτων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεων και παγετού), όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου, τόσο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία), όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια), καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη.

Ενημερώνουμε γονείς και μαθητές, πως η Δημοτική Αρχή θα επανέλθει με νεότερη, σχετική ανακοίνωση, σε περίπτωση νέας παράτασης των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Γραφείο Επικοινωνίας & Δ. Σχέσεων
Δήμου Αριστοτέλη

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 12-1-17
ΘΕΜΑ: «Κλείσιμο σχολείων Δήμου Κασσάνδρας λόγω επικινδυνότητας».
Ο Δήμαρχος Κασσάνδρας
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις των άρθρων 58 και 94 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/07-06-2010) τ. Α΄ «Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης».
2. Την επικινδυνότητα λόγω παγετού, πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και πυκνής χιονόπτωσης, καθώς και την κατάσταση των σχολικών μονάδων
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
1) Το κλείσιμο όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της ΚΕΔΗΚ και του Δήμου Κασσάνδρας για την 12η του μηνός Ιανουαρίου 2017.
2) Την επανεκτίμηση της κατάστασης για τις επόμενες ημέρες και έκδοση σχετικής ανακοίνωσης
3) Με υπευθυνότητα των διευθυντών να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί και οι σύλλογοι γονέων των εν λόγω σχολείων

Η παρούσα αναρτάται στο διαδίκτυο

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ