powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Ο Χαλκιδικιώτης Αντώνης Παπαδημητρίου, αναχώρησε χθές και τρέχει τη Κυριακή στον Μαραθώνιο του Χιούστον.

Τη Κυριακή  θα γίνουν ο Μαραθώνιος και ο Ημιμαραθώνιος του Χιούστον, και στη μεγάλη απόσταση θα τρέξουν ο Χαλκιδικιώτης  Αντώνης Παπαδημητρίου του Άρη Θεσ/νικης και η Στεφανία Λεοντιάδου. Το Χιούστον έχει πολλούς ομογενείς που υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο τους μαραθωνοδρόμους μας.
Ο Chevron Houston Marathon είναι ο πρώτος σημαντικός
Μαραθώνιος κάθε χρονιάς και η Ελλάδα τον τιμάει στέλνοντας πάντα δυνατούς αθλητές της στη πόλη των ΗΠΑ. Η αναχώρηση των αθλητών έγινε χθές τριτη 10-1-2017.
Ο 37χρονος Αντώνης Παπαδημητρίου ( καταγωγή από Ορμύλια και Νικήτη)  ήταν ο 2ος καλύτερος Έλληνας Μαραθωνοδρόμος για το 2016  με το 2.22.59 (2.22.54) που πέτυχε στο Ρόττερνταμ στις 10 Απριλίου. Είχε μια εξαιρετική χρονιά αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα τραυματισμών του προηγούμενου έτους.
 Η 34χρονη Στεφανία Λεοντιάδου ( δρομέας Αμαρουσίου) έκανε το 2016 ντεμπούτο στο αγώνισμα τρέχοντας 3 Μαραθωνιους, όλους κάτω από τις 3 ώρες, στη Τιβεριάδα (Ισραήλ), Ντύσσελντορφ, και στην Αθήνα όπου αναδείχτηκε 3η πανελληνιονίκης. Ήταν 5η στη λίστα των καλύτερων Ελληνίδων Μαραθωνοδρόμων για το 2016.

Πληροφορίες από το runningnews.gr