powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής η ΝΔ μέσω φανερών ή κεκαλυμμένων στελεχών της στον νομό, «επενδύει» στην συγκρότηση των μπλόκων !!

ΑΛΑΜΑΝΑ-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
 ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. 2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Η Ν.Δ. ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΛΑ..
Αγροτικών κινητοποιήσεων συνέχεια και αυτήν την χρονιά.
Και από ότι διαπιστώνουμε η ΝΔ μέσω φανερών ή κεκαλυμμένων στελεχών της στον νομό, «επενδύει» στην συγκρότηση των μπλόκων, με ημερίδες, συνεντεύξεις, παροτρύνσεις προς τους αγρότες, χρησιμοποιώντας όπως και πέρσι την παραπληροφόρηση, την δημαγωγία, την διαστρέβλωση και την
απόκρυψη στοιχείων ή μέτρων της πολιτείας για την αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων του αγροτικού κόσμου.
Είναι έκδηλο και εν τέλει καταντά και γραφικό, μνηστήρες μια ενδεχόμενης βουλευτικής υποψηφιότητας στον νομό μας που επί των ημερών τους έκαναν μηνύσεις στους αγρότες για τα μπλόκα, σήμερα να στριμώχνονται και να παραγκωνίζονται ο ένας με τον άλλον με κάθε ευκαιρία, εκμεταλλευόμενοι και τα υπαρκτά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και της αγωνίας των πολιτών.
ΛΑΡΙΣΑ - ΜΠΛΟΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ
 ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ / ΚΑΜΜΕΝΟΣ 2013
Γνωρίζουμε ότι στα μπλόκα θα βρεθούν με αντιπολιτευτική διάθεση για δεύτερη χρονιά, κυρίως μεγαλο-αγρότες που θα υπακούσουν στις κομματικές εντολές της ΝΔ που όμως κανένα κοινό συμφέρον δεν έχουν με τον απλό, μικρομεσαίο αγρότη της Χαλκιδικής.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν συσσωρευμένα, σοβαρά και χρόνια προβλήματα στον αγροτικό κόσμο, όπως σε όλη την ελληνική κοινωνία, εδώ και δεκαετίες. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά, οι ίδιοι οι αγρότες, που δικαίως τα καταθέτουν στον δημόσιο διάλογο και τις κινητοποιήσεις τους. Πολλά λύθηκαν στο μέτρο του δυνατού και άλλα, ακόμα υπάρχουν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης που η πολιτεία, πρέπει – και προσπαθεί – να επιλύσει στον συντομότερο δυνατό χρόνο, παλεύοντας με πολιτικά και – οργανωμένα – οικονομικά συμφέροντα, παθογένειες αλλά και ιδιοτέλειες που υπάρχουν και σε αυτόν τον χώρο.
ΒΟΙΩΤΙΑΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ
ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ 2013
Όμως πάει πολύ, να μιλούν αυτοί, που επί δεκαετίες κατέστρεψαν τον πρωτογενή τομέα και οδήγησαν τον αγροτικό κόσμο στην σημερινή κατάσταση και την τωρινή κυβέρνηση να προσπαθεί να ιεραρχήσει τα προβλήματα και να δώσει λύσεις.

Καλούμε τους πολιτικά ακηδεμόνευτους Χαλκιδικιώτες αγρότες, ιδιαίτερα τους νέους και τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, να σκεφτούν και να σταθμίσουν,
αφ’ ενός μεν, ποιοι τους έφεραν σε αυτό το σημείο και τώρα παίζουν ένα κακόγουστο θέατρο στην πλάτη τους είτε για να δημιουργήσουν κοινωνική ένταση, είτε για να ικανοποιήσουν προσωπικές τους φιλοδοξίες,
αφ’ εταίρου δε, ποιοι προσπαθούν να βάλουν τάξη, να επιλύσουν τα συσσωρευμένα προβλήματα που άλλοι δημιούργησαν και ταυτόγχρονα να εφαρμόσουν την επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης.
Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

synseola.wordpress.com

Στην ανακοίνωση 'ξέχασαν' να βάλουν και τις φωτογραφίες !!