powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Συνεχίζουν το βιολί τους οι Δήμαρχοι. Κλειστά τα σχολεία αύριο σε όλο το Δήμο Αριστοτέλη. Στη Σιθωνία μόνο δεν θα λειτουργήσουν στη Συκιά και στη Σάρτη.

@sn Κλείνουν όλα τα σχολεία οι Δήμαρχοι στην Χαλκιδική λόγω κακοκαιρίας. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα θα επικαλεστούν μια δικαιολογία όπως π.χ. Δήμος επικαλέστηκε πρόβλημα μη επαρκούς θέρμανσης στα σχολεία ! Mόνο ο Δήμος Σιθωνίας αποφάσισε να κλείσει τις σχολικές μονάδες της Συκιάς και Σάρτης, εκεί που υπάρχει πρόβλημα  ...μέχρι τώρα  αν δεν βγεί νέα ανακοίνωση, όπως έπραξε ο Δήμος Πολυγύρου με νέα απόφαση !!
Ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη.
Κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017,
λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεων και παγετού), όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου, σε δομές τόσο της Πρωτοβάθμιας (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία), όσο και σε δομές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια),
καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη.
Ενημερώνουμε γονείς και μαθητές, πως η Δημοτική Αρχή θα επανέλθει με νεότερη, σχετική ανακοίνωση, σε περίπτωση παράτασης των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Γραφείο Επικοινωνίας & Δ. Σχέσεων
Δήμου Αριστοτέλη


 Δήμος Σιθωνίας Λειτουργία σχολικών μονάδων λόγω του καιρού

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Δημοτική Ενότητα Τορώνης του Δήμου Σιθωνίας, οι σχολικές μονάδες όλων των Βαθμίδων Εκπαίδευσης στη Συκιά, στη Σάρτη και στην Τορώνη, θα παραμείνουν κλειστές αύριο, Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017.Στη Δημοτική Κοινότητα Μεταγγιτσίου το Δημοτικό Σχολείο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του μία ώρα αργότερα από τη συνήθη.