powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Μάνα και παιδί νεκροί από σύγκρουση πυροσβεστικού με ΙΧ στη Θράκη (pics)

Ενα φοβερό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το απόγευμα στη Θράκη όταν ένα ΙΧ μάρκας Nissan συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα.Από την σφοδρότατη σύγκρουση ανασύρθηκαν δύο νεκροί και τρεις τραυματίες. Το δυστύχημα συνέβη στο 10ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης-Φερρών στη
Θράκη.
Νεκροί είναι οι επιβάτες του ΙΧ αυτοκινήτου, ενώ οι τρεις τραυματίες ήταν οι πυροσβέστες που επέβαιναν στο όχημα της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με το alexpolis.gr νεκροί είναι μια γυναίκα που ήταν οδηγός του οχήματος (μη επιβεβαιωμένη πληροφορία) και ένα παιδί, αγόρι περίπου 10 ετών, που βρίσκονταν στο όχημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα ήταν μητέρα και γιος ενώ η γυναίκα φέρεται να είναι γνωστό πρόσωπο στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.
Συγγενής των νεκρών κλήθηκε στο ΠΓΝΑ για αναγνώριση κάτι που τουλάχιστον για τη γυναίκα, όπως ανέφερε γιατρός στο alexpoli.gr είναι αρκετά δύσκολο καθώς η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, έχουν αλλοιωθεί σημαντικά.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η οδηγός του ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα της Πυροσβεστικής που κατευθύνονταν στις Φέρες για κατάσβεση φωτιάς.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα, ενώ από το ύψος της Άνθειας μέχρι περίπου και τη Δέλτα τηλεόραση δημιουργήθηκε για αρκετή ώρα πρόβλημα με την κυκλοφορία των οχημάτων.
Φωτογραφίες: alexpoli.gr/e-evros.gr
www.iefimerida.gr