powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

ΤΑΙΠΕΔ: Στη Βουλγαρική Ultrastroy τα ακίνητα του Νέου Μαρμαρά, έναντι ποσού 3,1 εκατ. ευρώ. Νέο χρονοδιάγραμμα για το Ποσείδι στη Κασσάνδρα.

Το ΤΑΙΠΕΔ (εδώ) ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε  η ανάδειξη πλειοδοτών για 5 ακίνητα που έχουν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών.
Η διαγωνιστικη διαδικασία έγινε μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction).Ειδικότερα αναδείχθηκαν πλειοδότες για τα εξής ακίνητα: Για την πώληση τεσσάρων αγροτεμαχίων στο Νέο Μαρμαρά Σιθωνίας Ν. Χαλκιδικής (περιοχή Παράδεισος), η εταιρεία με την επωνυμία «ULTRASTROY EOOD» με προσφορά ύψους 3.100.700 Ευρώ.

H Βουλγάρικη Ultrastroy Ε.Π.Ε. με έδρα Σόφια  αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά εταιρειών στον κλάδο των κατασκευών, με κύρια δραστηριότητα - έρευνα, το σχεδιασμό και την κατασκευή των κατοικιών και διοικητικά κτίρια.


- Για την πώληση οικοπέδου με διατηρητέα κτίρια στο κέντρο της Καλαμάτας Ν. Μεσσηνίας, επί της οδού Αριστομένους 11-13 η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» με προσφορά ύψους 1.050.000 ευρώ. 
- Για την πώληση παρακείμενου στην Αττική Οδό οικοπέδου στο Χαλάνδρι Ν. Αττικής (ΧΕΥ 9), ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με προσφορά ύψους 640.000 ευρώ. 
- Για την πώληση ιδανικού μεριδίου 66,6% εξ’ αδιαιρέτου επί 3ώροφου διατηρητέου κτηρίου επί των οδών Περικλέους 33 και Κτενά 14 στο κέντρο της Αθήνας η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΑΛΦΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.» με προσφορά ύψους 257.000 ευρώ.
- Για την μακροχρόνια μίσθωση παρακείμενου στην Αττική Οδό οικοπέδου στο Χαλάνδρι Ν. Αττικής (ΧΕΥ 8), ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με προσφορά ύψους 28.530,34 ευρώ /έτος.






Σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην παράγραφο 9.1 της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς της 8ης Δεκεμβρίου 2014 για την αξιοποίηση ακινήτου στη θέση Ποσείδι Καλάνδρας Χαλκιδικής από το ΤΑΙΠΕΔ, με την παρούσα ανακοινώνεται ότι τροποποιείται το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα ως ακολούθως:

Οι σχετικές ενδεικτικές ημερομηνίες της παραγράφου 2.4 της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς, καθώς και οιαδήποτε άλλη αναφορά της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς στις εν λόγω ημερομηνίες, τροποποιείται ως ακολούθως:

21.04.2017 - Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ερωτημάτων σχετικά με το διαγωνισμό

28.04.2017 - Καταληκτική ημερομηνία υποβολής Προσφορών

​Όλοι οι λοιποί όροι της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς παραμένουν ως έχουν.

Όλοι οι όροι με κεφαλαία στο παρόν έχουν την έννοια που τους αποδίδεται στην Πρόκληση Υποβολής Προσφοράς.

Για τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις δείτε την Πρόκληση Υποβολής Προσφοράς. 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα επισυναπτόμενα έγγραφα.