powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

.ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2016 18-12-2015 ΕΩΣ 31-12-2016

1. Ιδρύεται ο προσωρινός Σύλλογος καρκινοπαθών Χαλκιδικής στα Ν. Φλογητά Χαλκιδικής, όπου παρόντες ήταν: 
1) Ο γιατρός κ. Καραχάλιος Δημήτριος, Ογκολόγος, 2) Η κα. Μήττα Περσεφόνη, Πρόεδρος Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης, 3) Η κα. Μαυρομιχάλη Θεοδώρα, Δικηγόρο. Όπου έγινε το Διοικητικό συμβούλιο και ορίστηκε ως:
Πρόεδρος:     Ζαμπίδης Πρόδρομος

Αντιπρόεδρος:     Ρουμελιώτη Ευαγγελία
Ταμίας:         Βαϊνδερλή – Βαρελά Ευρύκλεια
Γραμματέας:     Τσακιλής Εμμανουήλ
Μέλλος:         Αγγελικάκης Κωνσταντίνος
κατετέθη για την έγκριση του καταστατικού το χρηματικό ποσό των 250€ στην Δικηγόρο Μαυρομιχάλη Θεοδώρα, όπου η έγκριση του είχε οριστεί για τις 13-01-2016 αλλά λόγο απεργιών ανεβλήθη.
2. Στις 16-01-2016 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση γιατρών στα Ν. Μουδανιά με τον κ. Καραχάλιο Δημήτριο (Ιατρό στο 424ΣΝ) με τους γιατρούς των Νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ ογκολογικό, Θεαγένειο αντικαρκινικό, Ιπποκράτειο και με την παρουσία της Προέδρου καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης κα. Μήττα Περσεφόνης.
3. Στις 16-02-2016 πραγματοποιείται ομιλία με θέμα «Καρκίνος του πνεύμονα και γενικός καρκίνος» με ομιλητή τον ογκολόγο κ. Καραχάλιο Δημήτριο.
4. Στις 15-05-2016 πραγματοποιείται ομιλία στον Πολύγυρο Χαλκιδικής με θέμα «Καρκίνος του μαστού» με ομιλητή τον ογκολόγο κ. Καραχάλιο Δημήτριο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών  και τον Σύλλογο Γυναικών Πολυγύρου.
5. Στις 09-06-2016 μετά από πρόσκληση της ΤV Βεργίνας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου παραβρέθηκε στην εκπομπή «Μέσα σ’όλα» με τη δημοσιογράφο κα. Κλιάτση Φένια και συζητήσαμε το θέμα της δημιουργίας του Συλλόγου και το σκοπό που εξυπηρετεί.
6. Πετύχαμε και κερδίσαμε έκπτωση 50% στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Πολύγυρος. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής κ. Αρβανιτίδη.
7. Στις 24-09-2016 κάλεσε εκ νέου το TV Βεργίνα τον Πρόεδρο του Συλλόγου και έδωσε συνέντευξη τύπου με θέμα την επιτυχία του Συλλόγου, για την κάρτα μεταφοράς μέσω των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής σε όλους τους καρκινοπαθείς που αφορά την έκπτωση 50% επί του εισιτηρίου για τις μετακινήσεις από τον τόπο διαμονής για Θεσσαλονίκη ή Πολύγυρο. Παράλληλα στείλαμε στην ΤΡΕΝΟΣΕ με την κ. Μήττα Περσεφόνη αίτημα για την έκπτωση 50% στις μετακινήσεις μας με τα τρένα όπου και περιμένουμε απάντηση.
8. Στις 21-11-2016 κάλεσαν τον Πρόεδρο του Συλλόγου στο TV-100 και στην εκπομπή «Πέριξ» με την κα. Ανδρίτσου και έδωσε συνέντευξη τύπου για τα προβλήματα του Συλλόγου καρκινοπαθών και πώς ιδρύθηκε ο Σύλλογος.
9. Στις 8-11-2016 σε συνέντευξη τύπου στο TV-Super Χαλκιδικής αναλύσαμε τα προβλήματα των καρκινοπαθών και του Συλλόγου με τον δημοσιογράφο κ. Γλύκο Κωνσταντίνο.
10. Σαν Σύλλογος πραγματοποιήσαμε έρανο για την βοήθεια ενός καρκινοπαθούς και της οικογενείας του. Ειδοποιηθήκαμε ότι πραγματοποίησε εγχείρηση στον Άγιο Λουκά και αν μπορούσαμε να βοηθήσουμε να μπει σε κάποιο νοσοκομείο για την χημειοθεραπεία του λόγο μη υπάρξεως των χρημάτων που ζητούσε ο Άγιος Λουκάς (78.000€) και μαζί με την κ. Μήττα Περσεφόνη καταφέραμε και τον μεταφέραμε σε κάποιο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς ο άνθρωπος κατέληξε.
11. Στις 18-11-2016 ύστερα από πολύμηνη προσπάθεια της δικηγόρου πήραμε, επιτέλους, την έγκριση του καταστατικού με την αλλαγή δύο προσώπων τα οποία και παραιτήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο, λόγω φόρτου εργασίας. Τα δύο νέα πρόσωπα του διοικητικού συμβουλίου είναι η κ. Μπακόλα Αναστασία όπου έλαβε την θέση του Αντιπροέδρου, και η κ. Τριανταφυλλίδη Λίλια ως Μέλος.
12. Στις 20-11-2016 επρόκειτο να αναβληθεί η προγραμματισμένη εκδήλωση μας στα Ν. Μουδανιά με θέμα «Καρκίνος του μαστού και του Πνεύμονα» λόγο ασθενείας του κ. Καραχάλιου αλλά τελικός καταφέραμε να την πραγματοποιήσουμε με την αρωγή του δημοσιογράφου κ. Γλύκου Κωνσταντίνου και του Πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Χαλκιδικής κ. Πυρπασόπουλου Μάριου, προσκαλώντας ως ομιλητές τους Ιατρούς κ. Μωϊσιάδη Νικόλαο και κα. Ζλατίντση – Χοβαρδά Τάνια.
13. Μετά από ενημέρωση του Πρόεδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας και Ιατρού κ. Μπέη Εμμανουήλ καταφέραμε την παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Ν. Μουδανιών μια φορά την εβδομάδα, εκάστη Τετάρτη και από τις 9:30 – 13:00 για τις συγκεντρώσεις του Συλλόγου. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Ν. Προποντίδας κ. Καρρά Εμμανουήλ και τον Πρόεδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας κ. Μπέη Εμμανουήλ  για τη βοήθεια του Δήμου Ν. Προποντίδας να χορηγήσει στο Σύλλογο καρκινοπαθών Χαλκιδικής αυτόν τον χώρο και ευχόμαστε ο Δήμος να συνεχίσει αυτό το έργο.
14. Στις 23-12-2016, δόθηκε συνέντευξη στο TV Βεργίνα για τα εξής θέμα προγραμματισμού του Συλλόγου: 
1) το μοίρασμα τσουρεκιών στους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο στις 04-01-2017 από το Δήμο Ν. Προποντίδας.
2) τον προγραμματισμός εκδήλωσης για τις 15-01-2017 στα Ν. Φλογητά με θέμα «Καρκίνος του μαστού – θυρεοειδή – καρκίνος του πνεύμονα», 
3) την εκδήλωση  στις 29-01-2017 στα Σήμαντρα με θέμα «Καρκίνος μαστού – οστών και παχέως εντέρου», 
4) για τις 26-02-2017 στην Ν. Τρίγλια εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος οστών - παχέως εντέρου - μαστού».
Αυτές είναι οι προσπάθειες του Συλλόγου καρκινοπαθών Χαλκιδικής μέσα σε έναν χρόνο. Ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας, το Δήμο Ν. Προποντίδας, το Δήμο Πολυγύρου και τα ραδιόφωνα Star 95.5, Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου, το Ράδιο Κασσάνδρα και το Ράδιο ΑΛΦΑ 96,5 Θεσσαλονίκης. 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου

nea-propontida.gr