powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Παρατάχθηκαν τα τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πριν από λίγη ώρα παρατάχτηκαν τα τρακτέρ των αγροτών του μπλόκου Δερβενίου μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης.
Ξεκαθαρίζουν ότι δεν είναι στις προθέσεις τους να κλείσουν δρόμους. Κατά την άφιξη τους στο σημείο οι αγρότες με πυρσούς και κόρνες στο κέντρο της
πόλης.
«Είναι άσχημη η Αντίληψη που κυκλοφορεί για τον κόσμο της παραγωγής να θεωρούν το μοναδικό ηθικό πλεονέκτημα που έχει ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος  και να τον ισοσκελίζουν με τον γιατρό. Για εμάς τους αγρότες αυτό είναι καταστροφή» τόνισε αγρότης από το μπλόκο του Δερβενίου.

«Παραλύει» αυτή την ώρα το κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς έφτασε το κομβόι των τρακτέρ των αγροτών από το μπλόκο του Δερβενίου.
UPDATE 14:35
Το κομβόι των τρακτέρ διασχίζει την Λεωφόρο Νίκης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα τρακτέρ τελικά θα παραταχθούν στο Αρχαιολογικό Μουσείο αντί για το πλακόστρωτο απέναντι από τη ΧΑΝΘ.
Ξεκίνησε το κομβόι των τρακτέρ προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ξεκινούν την κάθοδό τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι οι αγρότες από το  μπλόκο του Δερβενίου.
Αυτή την ώρα  «κατεβάζουν» τα τρακτέρ τους οι αγρότες του Δερβενιού στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της 10ης Zootechnia.

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε στη ThessNews ο Σουλεϊμέζης Τάσος Μέλος του συντονιστικού του μπλόκου στο Δερβένι «Θα έρθουμε στη πόλη για την έκθεση με 30-35 τρακτέρ» και πρόσθεσε ότι «αυτή ήταν μια απόφαση από τη συντονιστική επιτροπή του Δερβενίου».
«Εμείς έχουμε ενημερώσει την Αστυνομία και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να ενοχλήσουμε ή να κλείσουμε τους δρόμους. Θα είμαστε παραταγμένοι εκεί που θα μας βάλει η τροχαία και με ένα πανό δικό μας θα κάνουμε την διαμαρτυρία μας» πρόσθεσε.
Λόγω της κινητικότητας των αγροτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Για το λόγω αυτό παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις των ανδρών της τροχαίας.