powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Έκκληση Απ. Τζιτζικώστα για άμεση ολοκλήρωση του οδικού άξονα Ποτίδαιας - Μουδανιών Χαλκιδικής

Έκκληση στο αρμόδιο υπουργείο, ώστε να "δοθεί λύση άμεσα"” στο έργο του οδικού άξονα μεταξύ Ποτίδαιας και Μουδανιών Χαλκιδικής, απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".
Όπως είπε ο κ. Τζιτζικώστας, "το συγκεκριμένο τμήμα των 4 χιλιομέτρων αποτελεί αρμοδιότητα της Εγνατίας Οδός ΑΕ” και παραμένει για πολλά χρόνια ανολοκλήρωτο, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες της Χαλκιδικής.

Τόνισε, ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ολοκλήρωσε και παρέδωσε στην κυκλοφορία πέρυσι τον κεντρικό άξονα του αυτοκινητοδρόμου, μήκους 17,5 χιλιομέτρων, από την Ποτίδαια μέχρι την Κασσανδρεία. Σημείωσε, ότι σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, σε ένα μήνα από τώρα (τον Ιούνιο) θα ολοκληρωθούν τα έργα στον οδικό άξονα σε μήκος 3 χιλιομέτρων και το "πρόβλημα" θα μετατοπιστεί, πλέον, σε 900 μέτρα (κοντά στην γέφυρα της Ποτίδαιας όπου δεν εκτελούνται εργασίες). 

AΠΕ-ΜΠΕ Μακεδονία - Θράκη