powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Δήμαρχος Σιθωνίας Ι.Τζίτζιος: Συγκρατημένη αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση στη Χαλκιδική

Συγκρατημένα αισιόδοξος για την τουριστική κίνηση την περίοδο του καλοκαιριού στη Χαλκιδική εμφανίζεται ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στα Βαλκάνια και ιδιαίτερα στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ).
"Βλέπουμε αυτά που γίνονται στα Σκόπια και ανησυχούμε. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος καθώς τα Βαλκάνια είναι η καλύτερη
αγορά για εμάς. Πελάτες μας είναι οι Βούλγαροι, οι Σέρβοι και οι Σκοπιανοί, οπότε εάν υπάρχει αναταραχή στην πΓΔΜ, τότε θα επηρεαστεί πολύ η περιοχή μας" δήλωσε ο κ.Τζίτζιος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ "Πρακτορείο 104,9 FM". 
Για τη Χαλκιδική, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ήταν μια πρώτη "δοκιμαστική λειτουργία", με τους χιλιάδες επισκέπτες να κατακλύζουν τα καταστήματα και τις παραλίες. Οι αρμόδιοι φορείς δηλώνουν ικανοποιημένοι από την προσέλευση και αισιοδοξούν πως ανάλογα θα κινηθούν και τους καλοκαιρινούς μήνες.
Σύμφωνα με τον κ. Τζίτζιο τους καλοκαιρινούς μήνες τριανταπλασιάζεται ο πληθυσμός στο δήμο Σιθωνίας, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, με τη διοίκηση να καταβάλλει ιδιαίτερες προσπάθειες ώστε να υπάρχει σωστή οργάνωση και καθαριότητα παρά τον αυξημένο αριθμό των τουριστών.

Αναστασία Καρυπίδου
ΑΠΕ-ΜΠΕ Μακεδονια Θράκη