powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Ανακοίνωση του Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου για την 1η συνάντηση Χορευτικών Ομάδων και Συλλόγων.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του νεοιδρυθέντος Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου την Τρίτη 21 Ιουνίου στο προαύλιο χώρο του δημαρχείου Πολυγύρου.
Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν οι χορευτικές ομάδες του Χορευτικού Ομίλου (250 χορευτές) ηλικίας 6-25 ετών που κατέπληξαν το πλήθος του κόσμου που σε ένα παραδοσιακό
γλέντι είχε κατακλύσει από νωρίς ασφυκτικά την πλατεία του δημαρχείου.Στο Β μέρος της εκδήλωσης οι  σύλλογοι του Πολυγύρου  παρουσίασαν τη χορευτική τους δράση  μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα. 
Συμμετείχαν στην 1η συνάντηση οι εξής: Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου, Ποντιακός Σύλλογος Πολυγύρου, Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής "Νίκος Καζαντζάκης", Σύλλογος Ηπειρωτών Χαλκιδικής "Η Δωδώνη", Χορευτική Ομάδα Συλλόγου Γονέων και φίλων Α δημοτικού σχολείου Πολυγύρου, Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου, Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών Πολυγύρου, Σύλλογος καλλιτεχνών εικαστικών τεχνών Πολυγύρου.

Ευχαριστούμε θερμά τον κάθε σύλλογο ξεχωριστά για την ιδιαίτερη παρουσία του μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας και αλληλουποστήριξης.
Την εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Χρ.Βορδός, Δ.Ζαγγίλας, ο περιφερειακός σύμβουλος Στ.Βαλιάνος,οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ.Λιόντας, Στ.Ζούνη και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ν.Κατσακιώρης τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια τους.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το ερχόμενο καλοκαίρι με τη 
δεύτερη πλέον συνάντηση χορευτικών ομάδων εκδήλωση που καθίσταται θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Μαριάνθη Καραφουλίδου Πρόεδρος.
Tο ΔΣ και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας δούλεψαν αδιάκοπτα, βοήθησαν και οργάνωσαν. Οι γνωστοί "αφανείς ήρωες" ήταν οι:
Ελένη Λουκάκη
Μαρία Πραβήτα
Γιάννης Βαχαρακίδης
Θανάσης Γκατζές
Γιώργος Παπαδόπουλος
Μαριάννα Κατσακιώρη
Πόπη Παντάλη
Χαρούλα Τσιάτσιου
Δημήτρης Μουστάκας
Στέφανος Χριστιανός
Νίκος Χαλαγιάννης
Ελένη Χαλαγιάννη
Δήμητρα Χαλαγιάννη
ο Σεμπιάν, ο Σαμουήλ και ο Κέβιν.