powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Το πρόγραμμα των Σιθωνείων 2017 εις μνήμη του Ν.Παπαδημητρίου-Στάδιο Νικήτης Χαλκιδικής 11-6-17.

Η 16η διεθνής συνάντηση ρίψεων  “Σιθώνεια” θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 16:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Νικήτης. 
Στα φετινά Σιθώνεια, θα τιμηθεί ο εκλιπών Πρόεδρος του ΓΣ «η Σιθωνία», Νικόλαος Παπαδημητρίου, ο άνθρωπος που ήταν η ψυχή της διοργάνωσης, που ζούσε για τα Σιθώνεια και αγωνίστηκε για να γίνουν θεσμός.
Με βάση τις φετινές χορηγίες τα κύρια αγωνίσματα ρίψεων

θα είναι: Σφυροβολία ανδρών-γυναικών, σφυροβολία κορασίδων, σφαιροβολία ανδρών και ακοντισμός κορασίδων.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν αθλητές-τριες από την Ελλάδα, τη Μ. Βρετανία, την Ιταλία, την Κύπρο, τη Σλοβακία, την Τουρκία τη Μάλτα και την Ουκρανία. Ανάμεσα στους αθλητές που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση των Σιθωνείων είναι ο Σλοβάκος Charfreitag (πρωταθλητής Ευρώπης στη σφυροβολία το 2010), ο Ιταλός Simone Falloni,, η  3η στο Παγκόσμιο πρωτ/μα Ε-Ν το 2014, Ηλιάνα Κοροσίδου, ο 4ος πρωταθλητή Ευρώπης (2016) Μιχάλης Αναστασάκης και ο  Χαλκιδικιώτη αθλητής -φαινόμενο στη σφαιροβολία Οδυσσέας Μουζενίδης. Παράλληλα, θα διεξαχθούν και αγωνίσματα μικρότερων ηλικιών.
Συντονιστής-υπεύθυνος διοργάνωσης: Αλέξανδρος Παπαδημητρίου (6974941306)
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας προσκαλέσω όλους να παραβρεθείτε στα φετινά Σιθώνεια να τιμήσουμε με αυτό τον τρόπο τον ιδρυτή του Συλλόγου και επί χρόνια Προέδρο, τον κ. Νίκο μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα προσωπικά, για τη διοργάνωση (θα ήταν για τον ίδιο) αν βρισκόσασταν οι πιο πολλοί ή όλοι σας στις 11 Ιουνίου στο γήπεδο Νικήτης. Όποιος θέλει να βοηθήσει εθελοντικά να επικοινωνήσει με κάποιο μέλος του Συλλόγου ή και μαζί μου.