powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Δεκαήμερο Αγώνα στις Σκουριές 27/7-6/8/17


Τίποτα δεν τελείωσε, ο αγώνας συνεχίζεται

Στα δύο και κάτι μήνες τελευταία χρόνια Σύριζα - Ανέλ διακυβέρνησης ακούστηκαν πολλά και ακόμη περισσότερα υπονοήθηκαν σχετικά με το θέμα της Β.Α. Χαλκιδικής και της υπόθεσης των εξορύξεων χρυσού. Μισόλογα, αμφισημίες και μπαλαμούτια για "αναστολή εργασιών" για "παύση εργασιών", για πεντοζάλη ενάντια στο
πολυεθνικό  κεφάλαιο και νταούλια σκληρού ροκ εντ ρολ απο τη μία (κυβερνητική στάση/ άποψη) όπως και θεατρινίστικα κλαψουρίσματα μαζί με ξεκάθαρες απειλές απολύσεων δήθεν εργαζομένων απο μέρους της Eldorado γιατί λέει , η αριστερή γραφειοκρατική διακυβέρνηση δεν της επιτρέπει να επενδύσει τα λεφτά της για να σώσει τη Χαλκιδική και την Ελληνική Οικονομία γενικότερα.


Εμείς σαν "τρίτοι" ενδιαφερόμενοι οι Β.Α. Χαλκιδικιώτες, η Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας και όσοι έχουν μείνει να ενδιαφέρονται και να παρακολουθούν το θέμα δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι σε όλο το διάστημα που αναφέραμε τίποτα δεν έχει σταματήσει και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Όπως, μέσω της κυβενητικής προπαγανδιστικής βρωμιάς των "δευτερευουσών αδειών", συνεχίζεται η επιβολή της αυθαιρεσίας και της ισοπεδωτικής, καταστροφικής μανίας της Eldorado έτσι και με αμείωτη ένταση συνεχίζεται και ο αγώνας των ιθαγενών και αλληλέγγυων της ΒΑ Χαλκιδικής για μια ζωή αξιοπρεπή και αξιοβίωτη.

Ο αγώνας συνεχίζεται με σχεδόν καθημερινές δράσεις όπως και με δεκάδες κατασταλτικές αντιδράσεις και με την παραδοχή αστυνομίας και κυβέρνησης ότι σάυτόν τον τόπο άλλοι κάνουν κουμάντο,διατλαντικές συμφωνίες γαρ. 
Στο πλαίσιο αυτού του συνεχιζόμενου αγώνα και για 4η συνεχ΄χρονιά διοργανώνεται το 10ήμερο αγώνα στις Σκουριές. Απο τις 27/7 - 6/8 αγωνιστική κατασκήνωση στις Σκουριές με Δράσεις - Αντιδράσεις - Διαδράσεις και τις τελευταίες ίσως, απο εμάς εξαρτάται, εισπνοές καθαρου οξυγόνου.

Από τη ΒΙΟΜΕ ως τη Χαλκιδική πόλεμος στα αφεντικά σ΄ολάκερη τη γη