powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Και με '5στερους ογκόλιθους' φράχθηκε η πρόσβαση στην παραλία του Αγ. Γιάννη Νικήτης Χαλκιδικής.

Η όμορφη παραλία του Αγ, Γιάννη  Νικήτης  Χαλκιδικής ξεπουλήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ  με 9.6 εκα. Από τα συνολικά 261.000 τμ του φιλέτου, τα περίπου 180-200 λέγει η εταιρεία  ότι θα αξιοποιηθούν   με ξενοδοχειακή μονάδα  5 αστέρων τουριστικό χωριό αθλητικές εγκαταστάσεις, παιδικές χαρές και πισίνες, Άξια της επένδυσης 40 εκατομ συν τα 9,5 της αγοράς .

Η κατασκευαστική εταιρεία ζητά 15 εκατομμύρια από το κράτος μέσω αναπτυξιακού νόμου να ξεκινήσει . Προς το παρόν το μόνο έργο της είναι το φράξιμο της περιοχής και η τοποθέτηση ογκόλιθων  για να μην έχεις πρόσβαση στην ακτή αλλά να σε  κατευθύνουν υποχρεωτικά στο beach bar που μισθώνουν και σε πολύ καλή τιμή ..
'Νόμιμα όλλα' ,  και με τη σφραγίδα του  δήμου Σιθωνίας που βράβευσε  τον μεγάλο επενδυτή  ως μέγα ευεργέτη αλλά μόνο μπιστσόμπαρο προς το παρόν βλέπουμε . Ευχόμαστε να ξεκινήσει και η επένδυση.
Βέβαια οι 'άρχοντες' που παίρνουν αποφάσεις αντί να ασχοληθούν με τις παραλίες που φράζονται στέλνουν (επιλεκτικά !!) έγραφα να αφαιρεθούν φωτιστικά σε τραπέζια επιχειρήσεων  στη  παραλία της Νικήτης και το παράλογο είναι ότι δεν υπάρχουν δίπλα  και κολόνες  με  δημοτικό φωτισμό.!! Σκοτίδα....
Σχετικά με την παραλία του Αγ, Γεωργίου  ευελπιστώ  να μην γίνει ανοησία από την υπηρεσία του δημοσίου και παραχωρήσει τον δρόμο για ομπρέλες αν ζητηθεί από τη επιχείρηση.
Μια μικρή προσωπική παρεξήγηση  στη ν περιοχή που έγινε  χθές,  κάποιοι μάλλον δεν κατάλαβαν τι συνέβηκε