powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Μουσικό ταξίδι στο έργο του Μάνου Χατζηδάκη από το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου (φωτο).

Μια βραδιά γεμάτη από τις νότες, τις μελωδίες και τα τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι χάρισαν στο κοινό οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου. Έργα του μεγάλου δημιουργού από το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη δισκογραφία πλημμύρισαν το Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου κατά τη διάρκεια του αφιερώματος που ετοίμασαν και παρουσίασαν όλα τα μουσικά σύνολα του ωδείου την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017.
            Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν όλες οι μουσικές
τάξεις του Δημοτικού Ωδείου (φλάουτο, πιάνο, βιολί, κιθάρα), η Παιδική Χορωδία και η Φιλαρμονική Πολυγύρου, αποτέλεσε το «επιστέγασμα» μιας γόνιμης και δημιουργικής χρονιάς.
Ήταν μία καλή ευκαιρία για τους μαθητές του ωδείου να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, αλλά και του κοινού της πόλης να δει από κοντά  μουσικούς και ερμηνευτές που υπόσχονται ότι στο μέλλον «έχουν πολλά να μας πουν».
Η πλατεία και ο εξώστης του θεάτρου γέμισαν από συγγενείς και φίλους  των παιδιών, που χειροκρότησαν με ενθουσιασμό την αξιέπαινη προσπάθεια μαθητών και καθηγητών.
Την επιμέλεια της συναυλίας είχε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου, Άγγελος Καραπινίδης.
Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος του Μορφωτικού, Πολιτιστικού, Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου, Ιφιγένεια Κυριάκου, ενώ παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του τοπικού Πολυγύρου Νικήτας Κατσακιώρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στέλλα Ζούνη και Βασίλειος Λαφαζάνης.

Από το Γραφείο Τύπου

του  ΝΠΔΔ  « ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»