powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Όλα τα πάρτι της Χαλκιδικής για καλοκαιρινό ξεφάντωμα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Το καλοκαίρι έχει έρθει, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει και η Χαλκιδική ετοιμάζεται για τα πιο ξέφρενα πάρτι του καλοκαιριού!
Τα beach bar και τα club του πρώτου και του δεύτερου ποδιού υπόσχονται να σας χαρίσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία, με γνωστούς Djs και καλλιτέχνες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να
βάλετε την καλή σας διάθεση, να πάρετε ένα cocktail ανά χείρας και να αφεθείτε στις καλοκαιρινές μουσικές.


Το πρόγραμμα είναι γεμάτο, με το πρώτο πόδι, που αποτελεί παραδοσιακά το must σημείο της καλοκαιρινής δισκέδασης, να συγκεντρώνει τα περισσότερα events. Ωστόσο και τα beach bar του δεύτερου ποδιού υπόσχονται να σας ξεσηκώσουν.

Το Thestival συγκέντρωσε τα πιο δημοφιλή πάρτι για χορό, μουσική και βουτιές στις μαγευτικές παραλίες και σας τα παρουσιάζει:


ΠΡΩΤΟ ΠΟΔΙ
Sahara Resort
sahara.jpg
Την Δευτέρα 5 Ιουνίου το Sahara Resort, μόλις 20 λεπτά από την Θεσσαλονίκη σας περιμένει στην δυτική ακτή της Νέας Ηράκλειας. Σε μία από τις πιο όμορφες και καθαρότερες παραλίες της Χαλκιδικής έλατε για να χαλαρώσετε παρέα με τους κορυφαίους dj της house μουσικής σκηνής Junior Pappa & Antonio.
Info:
Sahara Resort
Νέα Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2399 062502
Facebook

Pastazi All Day Beach Bar
past.jpg
Γιορτάστε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής στο Pastazi All Day Beach Bar σε μία όμορφη παραλία μόλις 40 λεπτά από την Θεσσαλονίκη. Απολαύστε το ξεκίνημα του καλοκαιριού πίνοντας ένα mojito πλάι στην παραλία συνοδεία χαλαρωτικής μουσικής. Για τους πιο απαιτητικούς ξέφρενα πάρτι θα τους περιμένουν αυτό το σαββατοκύριακο!
Για τις 2-6 Ιουνίου λεωφορείο του Pastazi σας μεταφέρει από και προς την Θεσσαλονίκη μόνο με 12 ευρώ και σας προσφέρει καφέ με νερό ή αναψυκτικό!
Info:
Pastazi All Day Beach Bar
Νέα Φλογητά
Τηλέφωνο: 2373 032522
Facebook 

Chelona Beach Bar
chelona.jpg
Το Chelona υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με ένα δυναμικό opening party το Σάββατο, 3 Ιουνίου. Ο Dj Sakis Theodoridis θα βρίσκεται από τις 13:00 στα decks, για να ξεσηκώσει το κοινό με καλοκαιρινές επιτυχίες. Ακόμη, την Κυριακή 4 Ιουνίου θα σας περιμένουν οι Special Kays και Sakis Theodoridis. 
Info:
Chelona Beach Bar
Παραλία Κύψα, Σάνη
Τηλέφωνο: 6936793401 / 6973901681
Facebook

Nammos Beach Bar
nammos.jpg
Ο Μάιος έφυγε και το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει! Για άλλη μια σεζόν το Nammos beach bar ανοίγει τις πόρτες του σε όλους εσάς, που ψάχνετε την πραγματική διασκέδαση την περίοδο του καλοκαιριού! Το Σάββατο 3 Ιουνίου λίγο μετά τις 21:00 στα decks θα βρίσκεται ο Dj Tolis Iliadis. Μη λείψετε!
Info:
Nammos Beach Bar
Νέα Ποτίδαια
Τηλέφωνο: 6979416727
Facebook 

Pounta Beach Bar
pounta.jpg
Οι πρώτες μίνι καλοκαιρινές διακοπές είναι εδώ και το Pounta beach bar σας περιμένει να ξεφαντώσετε με MANSTA μουσικές την Κυριακή 4 και την Δευτέρα 5 Ιουνίου. Απολαύστε τον MANOLIS MANSTA STAVROULAKIS στο Pounta beach bar!
Info:
Pounta Beach Bar
Άθυτος
Τηλέφωνο:6970836443
Facebook 

Μόλος on the Beach
molos.jpg
Την Κυριακή 4 Ιουνίου ο Μόλος υποδέχεται την Deborah de Luca σε ένα απογευματινό tech house dj set! Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, η Ιταλίδα superstar ανοίγει μια σειρά από events που θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι του 2017! Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Info:
Μόλος on the Beach
Παραλία Χανιώτης
Τηλέφωνο: 6937311811
Facebook

Λευκή Άμμος Beach Bar
leuki.jpg
Με ένα τριήμερο πάρτι από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου το beach bar Λευκή Άμμος υποδέχεται το καλοκαίρι και σας καλεί όλους να γιορτάσετε μαζί του. Βάλτε το μαγιό σας και πηγαίνετε στην όμορφη παραλία Ξενία στο Παλιούρι για να ξεφαντώσετε! Στο hollyspirit 3 days party dj θα βρείτε τους Mario Touloumtzi και John Sivri!

Info:
Λευκή Άμμος Beach Bar
Παραλία Ξενία, Παλιούρι
Τηλέφωνο: 6981190191
Facebook

Γλαρόκαβος Beach Bar
glaro.jpg
Αυτή την Κυριακή, 4 Ιουνίου, ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό πάρτι παρέα με τους Cj Jeff και Αντόνιο & Le Croque στον Γλαρόκαβο beach bar. Υποδεχτείτε το καλοκαίρι με coctails πλάι στην αμμώδη παραλία στο Πευκοχώρι!
Ιnfo:
Γλαρόκαβος Beach Bar
Πευκοχώρι
Τηλέφωνο: 6949075300
Facebook

Cabana Beach
cab.png

Τριήμερο πάρτι ετοιμάζει το Cabana beach bar στις 3, 4 και 5 Ιουνίου στην ακτή Ξενία στο Παλιούρι. Στα decks θα βρίσκονται οι dj Evo, dj Nick Koutis, dj Zafiris Logothetidis, dj Manos Volanis και dj Anestis Menexes σε ένα μοναδικό σκηνικό που συνδυάζει την πανέμορφη θέα του πράσινου και την καταγάλανη θάλασσα της Ακτής Ξενία.
Info:
Cabana beach
Ακτή Ξενία, Παλιούρι
Τηλέφωνο: 6955698151
Facebook

Umbrellas Beach Bar

umb.jpg
Αυτή την Κυριακή το Umbrellas beach bar σας περιμένει με ένα πάρτυ, ενώ σας καλεί να απολαύσετε το πρώτο καλοκαιρινό σας μπάνιο στην όμορφη παραλία του Πευκοχωρίου. Δροσιστικά coctails και γευστικές προτάσεις σε συνδυασμό με τις άνετες ξαπλώστρες και μαξιλάρες του Umbrellas θα σας κάνουν να περάσετε αξέχαστες στιγμές!

Info:
Umbrellas Beach Bar
Πευκοχώρι
Τηλέφωνο: 6945266299
Facebook

Agistri Beach Bar – Restaurant
 agistri.jpg
Μουσικές που μιλούν στην ψυχή θα φιλοξενήσει αυτή την Κυριακή, 4 Ιουνίου, το Agkistri. Ο Dj Andreas θα ξεσηκώσει το κοινό με τη μουσική του και το μοναδικό rock style του. Μάλιστα, μπορείτε να απολαύσετε ένα από τα μοναδικά πιάτα του εστιατορίου, συνοδευόμενο από ένα δροσερό κοκτέιλ.
Info:
Agistri Beach Bar – Restaurant
Πευκοχώρι
Τηλέφωνο: 6982444230 / 6947893313
Facebook

Fiki Fiki beach bar & cocktail mood
fiki.jpg
Μια μουσική βραδιά κοντά στη θάλασσα παρουσιάζει το Fiki Fiki για να καλωσορίσει το φετινό καλοκαίρι. Το δίδυμο των Κωνσταντίνα Πάλλα και Ηλία Παπαδόπουλου θα βρίσκεται εκεί την Κυριακή, 4 Ιουνίου, από τις 20:00 για να παίξει καλοκαιρινές μουσικές.
Info:
Fiki Fiki beach bar & cocktail mood
Πευκοχώρι
Τηλέφωνο: 2374 063568
Facebook

Markiz Experience
markiz.jpg
Το Markiz Experience ανοίγει τις πόρτες του και αυτό το καλοκαίρι, στην Καλλιθέα και υποδέχεται τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής θα ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του το κοινό, την Κυριακή, 4 Ιουνίου, μία ημέρα μετά το opening.
Info:
Markiz Experience
Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 6945700705
Τιμή φιάλης : 160€ (απλό)
180€ (special)
Είσοδος 15€
Facebook

Pearl Club
pearl2.jpg
Το Pearl μετρά επτά χρόνια παρουσίας στην νυχτερινή καλοκαιρινή ζωή της Χαλκιδικής. Φέτος επιστρέφει δυναμικά και ετοιμάζει ένα μουσικό Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουνίου, στα decks θα βρεθούν οι W/ Dj Menelaos Fytilis, Dj Efi Back και Dj Dimitris Patsis, ενώ special guest εμφάνιση θα κάνει ο Dj MG, από τη Βουλγαρία. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:30.
Info:
Pearl Club
Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 6977567898 / 6947044568 / 2374023577
Facebook

Angels Club
angels.jpg
Με ένα grand opening το Σάββατο 3 Ιουνίου το Angels club στην Καλλιθέα Χαλκιδικής υποδέχεται το καλοκαίρι. Ετοιμαστείτε για γευστικά coctails, χορό και ξεφάντωμα με τα καλύτερα μουσικά hits του καλοκαιριού. Το πάρτι συνεχίζεται και την Κυριακή 4 Ιουνίου!
Info:
Angels Club
Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 6951027037
Facebook 

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΔΙ
Ethnik Beach Bar
ethnik.jpg

Το Ethnik συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής στην καλοκαιρινή διασκέδαση της Χαλκιδικής και το γιορτάζει. Κάθε Σάββατο του Ιουνίου θα φιλοξενεί Djs, που υπόσχονται να ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη. Αυτό το Σάββατο, 3 Ιουνίου, από τις 19:00 έως τις 00:00, ανεβαίνει στα decks ο Teo Mr. Coolbox με freestyle μουσικές.
Info:
Ethnik Beach Bar
Παραλία Τριστινίκας
Τηλέφωνο: 6937380554
Facebook

Riviera Luxury Beach
riviera.jpg
Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά δυναμικά στο  Riviera Luxury Beach με ένα τριήμερο γεμάτο μουσική. Το Σάββατο, 3 και την Δευτέρα 5 Ιουνίου στα decks θα βρίσκεται ο E. Zachariadis, ενώ την Κυριακή, 4 του μήνα, τη μουσική επιμελείται ο George Sougaris.
Info:
Riviera Luxury Beach
Παραλία Άγιος Ιωάννης, Νικήτη
Τηλέφωνο: 6942686555
Facebook

Fratelli on the beach
fratelli.jpg
Τρεις ημέρες γεμάτες μουσική σας περιμένουν στο Fratelli, στο Νέο Μαρμαρά. Το Σάββατο, 3 Ιουνίου, ο Λευτέρης Κορδιάος, απευθείας από τον Fly 104, συναντά τον Geoorze Papado, ή αλλιώς Symmetric, και θα μιξάρουν παρέα techno και house μουσικές. Την Κυριακή, 4 Ιουνίου, τη σκυτάλη παίρνει ο MIÅU, με ηλεκτρονικά και techno ακούσματα. Τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου, ο Symmetric επιστρέφει στα decks του Fratelli για να κλείσει το μουσικό τριήμερο.
Info:
Fratelli on the beach
Νέος Μαρμαράς
Τηλέφωνο: 2375 072289
Facebook

Saint George Beach
saintgeorge.png
Το καλοκαίρι έχει φθάσει και την Κυριακή 4 Ιουνίου Saint George Beach σας περιμένει στην παραλία Αγίου Γεωργίου να γιορτάσετε μαζί του σε έντονο party mood, συντονισμένο στους ρυθμούς του Γιάννη Μητσοκάπα!
Info:
Saint George Beach
Νικήτη
Τηλέφωνο: 6980681811
Facebook 

Mουσικό διήμερο στο camping Αρμενιστής!
armenistis.jpg
Ένα μουσικό και άκρως διασκεδαστικό τριήμερο περιμένει όσους επισκεφτούν τον Αρμενιστή το σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.
Το Σάββατο 3 Ιουνίου ο Στέφανος Τσιτσόπουλος θα μοιραστεί με το κοινό αγαπημένες μουσικές εμμονές, αναλαμβάνοντας τα decks στο Beach Bar του Αρμενιστή.
Μία ημέρα μετά, την Κυριακή 4 Ιουνίου ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente γιορτάζουν μαζί με τους επισκέπτες 23 χρόνια διασκέδασης με την "ΕΣΧΑΤΗ ΚΩΜΩΔΙΑ" τους, σε μια βραδιά γεμάτη εικόνα, ήχους, γέλιο, τρέλα, συνωμοσίες και μια πρέζα πολιτικής.
Με πιλότο τον Diogenis Daskalou, συνοδό τη Βίκυ Βογιατζόγλου και super guest τον Στέφανο Τσιτσόπουλος στον ρόλο του κόμη, το αστρόπλοιο Monie Monie Conniente προσγειώνεται και μεταμορφώνει το live stage σε ένα διαγαλαξιακό jazz club των Βαλκανίων!Μην το χάσετε!
· Τιμή εισιτηρίου (για τους επισκέπτες): 8€
· ΔΕΝ απαιτείται εισιτήριο εισόδου για τους κατασκηνωτές του κάμπινγκ.

Info:
Αρμενιστής
Σάρτη
Τηλέφωνο: 2375 091487
Facebook 
Μία θαλασσινή περιπέτεια με τους Flotillaz το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
fot.jpg
Οι Flotillaz καλωσορίζουν το καλοκαίρι με μια συναρπαστική θαλασσινή περιπέτεια στα γαλανά νερά και τις εντυπωσιακές παραλίες της Χαλκιδικής, εκεί όπου το πευκοδάσος συναντά την θάλασσα.
Βουτιές σε μαγευτικές παραλίες, προσβάσιμες μόνο από θάλασσα. Εξερεύνηση του βυθού γύρω από την Κέλυφο ή στα βαθιά νερά του Πόρτο Κουφό. Μαύρισμα και χαλάρωση στο κατάστρωμα του σκάφους. Τσιπουράκι και θαλασσινοί μεζέδες. Beach party με coctail και μουσική.
Η απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην χαλάρωση και το ξέφρενο πάρτυ.
Οι Flotillaz οργανώνουν μικρής διάρκειας ιστιοπλοϊκές εκδρομές με δύο, τρία ή και περισσότερα σκάφη (χωρητικότητας 8 ατόμων το καθένα), για μικρά group με διαμονή στο σκάφος και πρόσβαση σε διάφορες θαλασσινές και όχι μόνο δραστηριότητες. Τα σκάφη διαθέτουν από 4 διπλές καμπίνες, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο.
Αναζωογονητικές εξορμήσεις στις πιο ηλιόλουστες περιοχές του καλοκαιρινού τρόπου ζωής, συνδιάζοντας όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες ποιότητες που συνθέτουν και το δικό σου καλοκαιρινό όνειρο.
Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία στην ιστιοπλοΐα.

Info:
Flotillaz
Τηλέφωνο: 6943524285
Facebook




thestival.gr