powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Προσπάθεια για τη 4πλή διάσχιση του Τορωναίου κόλπου με στολή (104km) στις 29/7/2017 από τον Σπύρο Χρυσικόπουλο

Ξημερώματα Σαββατου γύρω στης 6 η ώρα το πρωί θα γίνει η εκκίνηση της ατομικής προσπάθειας του Σπύρου  Χρυσικόπουλου να περάσει 4 φορές τον Τορωναιο κόλπο με στολή. Στο σκάφος για την απόδειξη της εγκυρότητας του αγώνα θα βρίσκεται καθ όλη τη διάρκεια Μέλος της ΕΕΝΝ ο Σιθων
Μετράω αντίστροφα για την 4πλή διάσχιση του Τορωναίου κόλπου (104km) στις 29/7/2017 . Ένας αγώνας που έγινε πολλές φορές νοερά, θα τολμήσω με σεβασμό να τον υλοποιήσω στην πραγματικότητα.

I count backwards for the 4-way crossing of Toroneos Bay (104km) on 29/7/2017. A struggle that has often been mindful, I will dare to respect it in reality.
Spyros Chrysikopoulos
Ομάδα Ε.Ε.Ν.Ν. Ό ΣΙΘΩΝ ' Κ.Κούρα


  Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος,θα επιχειρήσει να κολυμπήσει και την απόσταση Ρόδο – Καστελόριζο, απόσταση περίπου 66 ναυτικών μιλίων (122 χιλιόμετρα).


Ο Σπύρος είναι 26 χρονών
Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προπονητής κολύμβησης στο αθλητικό σωματείο Υδρία στο Ολυμπιακό Στάδιο. . Χρόνια κολυμβητής με μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα κλασσικής και τεχνικής κολύμβησης. 
Πριν από 4.5 χρόνια πραγματοποίησε παιδικό όνειρο να αγωνιστεί σε αγώνα τριάθλου, καθώς οι κολυμβητικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν να το κάνει νωρίτερα. Στον πρώτο του αγώνα βρέθηκε στο βάθρο μόνο και μόνο από το προβάδισμα που πήρε από την κολύμβηση.  Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει τις προπονήσεις για το τρίαθλο.