powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Πως μία λάθος ανακοίνωση του Λιμενικού 'δυσφημίζει' σκάφος που πήγε για συνδρομή διάσωσης στην ν.Διάπορο Σιθωνίας.

Μία λάθος ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας στο site   η οποία και δημοσιεύτηκε  και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο)  για τουριστικό σκάφος που προσάραξε σε αβαθή στη ν. Διάπορο έφερε αναστάτωση στους ιδιοκτήτες.
 Και πώς να μην αναστατωθούν όταν με το σκάφος τους (Αγ.Γεώργιος)  πήγαν προς συνδρομή διάσωσης  5 επιβαινόντων σε ερασιτεχνική λέμβο που αυτή προσάραξε σε αβαθή στη
βραχονησίδα δίπλα από την ν.Διάπορο και όχι το δικό τους
Βέβαια η ανακοίνωση του Υπουργείου άλλαξε αργότερα  χωρίς ενημέρωση για το λάθος, αλλά η ζημιά έγινε .
  Η προχειρότητα των ανακοινώσεων  φαίνεται και από τον τίτλο Προσάραξη λέμβου στην Ιερισσό (πριν Προσάραξη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Ιερισσό) 
Τι Ιερισσός τι Βουρβουρού  στον ίδιο κόλπο συνυπάρχουν !!

Το σωστό όσο σωστό είναι.
Δελτίο Τύπου
Δημοσιεύθηκε από mme την Δευ, 17/07/2017 - 07:24
Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Χίο – Σύλληψη αλλοδαπής στην Πάτρα – Προσάραξη  λέμβου στην Ιερισσό 

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς του Λιμεναρχείου Ιερισσού, ότι  η ερασιτεχνική λέμβος “ΑΕΡΗ” Λ.Θ. 5708, με πέντε  (05) επιβαίνοντες, προσάραξε σε αβαθή, στη θαλάσσια περιοχή βραχονησίδας “ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ” ν. Διάπορος Σιθωνίας Χαλκιδικής.
Οι επιβαίνοντες της λέμβου, μεταφέρθηκαν με τη συνδρομή του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” Ν.Θ. 1056 στην ακτή, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός, ενώ η αποκόλληση του σκάφους πρόκειται να πραγματοποιηθεί πρωινές ώρες.

Το λάθος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Χίο – Σύλληψη αλλοδαπής στην Πάτρα – Προσάραξη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Ιερισσό
17/07/2017           07:29  !!!!
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς του Λιμεναρχείου Ιερισσού, ότι το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” Ν.Θ. 1056, με τέσσερις (04) επιβαίνοντες, προσάραξε σε αβαθή, στη θαλάσσια περιοχή βραχονησίδας “ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ” ν. Διάπορος Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Οι επιβαίνοντες, μεταφέρθηκαν με σωστική λέμβο στην ακτή, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός, ενώ η αποκόλληση του σκάφους πρόκειται να πραγματοποιηθεί πρωινές ώρες.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.