powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Την οργή του εκφράζει το Σωματείο Συμβ. Δήμου Σιθωνίας για τον άδικο χαμό συναδέλφου τους στη Θεσσαλονίκη.

«Η Διοίκηση του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζόμενων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, εκφράζει, Τα θερμά της Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου 'Άγγελο Παντέλογλου', ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την διάρκεια της εργασίας του.
Το 'μεροκάματο του τρόμου'.
Δυστυχώς για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται με τον πιο οδυνηρό
τρόπο. Πριν λίγες ημέρες προηγήθηκε ο άδικος θάνατος της συναδέλφου του Δήμου Ζωγράφου, τώρα ο Άγγελος. Πρέπει επιτέλους να μπεί ένα τέλος!!!
Εργαζόμαστε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με ελλιπή μέτρα ατομικής προστασίας και όλοι αδιαφορούν!!!
Η Διοίκηση του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζόμενων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, θέλει να τονίσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο προς όλες τις κατευθύνσεις, την οργή της για την άδικη απώλεια του 'ΑΓΓΕΛΟΥ' καθώς είναι το δεύτερο περιστατικό που συνέβη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην επιτρέψουν να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο.
Όλες οι ζωές έχουν την ίδια αξία...δεν είμαστε εργαζόμενοι Β' κατηγορίας. Έχουμε οικογένειες, έχουμε γονείς, έχουμε ανθρώπους που μας περιμένουν να επιστρέψουμε σπίτια μας!!!
Καλό ταξίδι Άγγελε!
Με Εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο.
Ο Πρόεδρος Παπαργύρης Αναστάσιος
Ο Γενικός Γραμματέας Τζίτζιος Τριαντάφυλλος»
Σωματείο Συμβασιούχων Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής

 Ο συμβασιούχος – “παρατασιούχος” του Δήμου Θεσσαλονίκης, Άγγελος Παντέλογλου,  τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της περασμένης Κυριακής,  κατά το δρομολόγιο της βραδινής βάρδιας, στη διάρκεια της εναπόθεσης των συμπιεσμένων απορριμμάτων με τους συρόμενους τράκτορες, όταν το ρυμουλκό που συνδέει τους τράκτορες αυτούς αναδιπλώθηκε,
Ο άτυχος 45χρονος “αφήνει πίσω” του, την άνεργη γυναίκα του και τα δύο μικρά παιδιά του…